Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

"Неделя сутрин" – историята продължава

Снимка: БТА

Комедията "Неделя сутрин" имаше своята първа премиера на 13 септември в "Театро отсам канала". Новият авторски спектакъл е продължение на представлението "Петък вечер" и отново събира същия актьорски състав – Филип Буков, Павел Иванов, Христо Пъдев, Стоян Дойчев и Александър Деянов-Skiller, който е автор на музиката и озвучава спектакъла на живо.


Според режисьора Ивайло Ненов екипът се придържа към стила, който вече доказано се харесва на публиката. "Неделята е опит за изтриване на последствията от петък вечер. Темата на спектакъла е друга, разнообразили сме средствата, добавяме и кукла. Представлението е изцяло в частния сектор, то трябва да бъде много комуникативно. Разчитаме на актьорския талант и въображението, така че решихме и музиката да бъде създавана на момента"


"Музиката е изцяло създадена от глас – казва Александър Деянов-Skiller-вътре има китари, синтезатори, барабани – всички те са създадени с моя глас на момента. Ситуациите в представлението са такива, каквито всички сме преживявали, това веднага чупи бариерите между сцена и публика".

Представлението тепърва ще се играе на различни сцени из страната, чуйте Ивайло Ненов и Александър Деянов-Skiller в "Артефир".

Снимки - БТА, "Театро"
По публикацията работи: Росица Михова
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.

Най-четени