Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

No more - новият хит на Поли Генова

4
Снимка: Facebook /Поли Генова

Поли Генова, една от най-успешните български поп певици, днес представя за пръв път своето ново парче No more. Изпълнителката на хитовете „На инат“, „Солени дни“, If Love Was a Crime и редица други, свързваме с престижното четвърто място, което спечели на Евровизия през 2016 г. Година преди това беше водеща на „Детската Евровизия“, проведена в България и стана популярна сред феновете на конкурса по целия свят.

В новата си песен No more Поли разказва собствената си любовна история. Сингълът е в диско-фънк стил и отговаря на най-новите тенденции от световната музикална сцена. No more е създадена от екипа, който стои зад хитовете на Поли Last Night и How we end up, покорили родни и чуждестранни класации. Автор на музиката е популярният композитор и продуцент naBBoo и R&B и поп изпълнителката Romy Dya, позната на публиката с парчето So Far Away в колаборация с David Guetta и Martin Garrix. Главен участник във видеото към песента е приятелят на Поли - Джоузеф, който прави дебют пред камера. Режисьор на видеото е Павлин Иванов, по-известен като Bashmotion.

Това е много личен и специален проект за мен. Надявам се историята, която разказваме, да вдъхнови всички да преоткрият свободата си и да напомни да ценим любимите си хора, като се радваме на малките моменти с тях. Благодаря на прекрасния екип, който стои зад No More. Надявам се парчето да донесе прекрасни летни емоции на всички“, сподели Поли Генова.

Песента No More е само една от многото изненади, които изпълнителката подготвя за първия си самостоятелен концерт на 30 юли в Античния театър в Пловдив. Спектакълът носи символичното име „#1“ и ще предложи на публиката уникално шоу.С концерта Поли отбелязва 30 години на сцена.


Редактор: Албена Безовска

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Още от категорията

"Лято"

На прага на лятото двама братя – Явор и Виктор Георгиеви – ни предлагат най-новата си песен, озаглавена точно така – "Лято". Поднасяйки ни светло и ведро звучене, тя излиза от новия им проект SinFin. Миналата 2023 г. Явор и Виктор издадоха..

публикувано на 10.06.24 в 10:15

Електронна музика под тепетата в рамките на фестивала LOST in HILLS

В града на тепетата - Пловдив, на 8 и 9 юни ще се проведе музикален фестивал за електронна музика под названието LOST in HILLS. Двудневната програма на живописния хълм Бунарджика включва над 40 артисти, които ще излязат на три сцени. Публиката..

публикувано на 08.06.24 в 09:05

Димитър Карамитев: Българският кавал е най-богат на орнаменти – чрез него говори голямата душа на народа ни

"Кавалът е инструмент, който винаги е звучал около мен още в детството. Помня роднинските събирания в Стара Загора всяка събота, по повод и без повод, а на тях винаги се пееше" – това разказва за първите си срещи с народната песен и съпровода..

публикувано на 07.06.24 в 12:10