Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Президентът Румен Радев се среща с представители на мисията на ОССЕ

Президентът Румен Радев
Снимка: БГНЕС

Днес, 1 ноември, в 13 ч., държавният глава Румен Радев ще се срещне в Президентството с представители на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ), които са част от мисията на международната организация за наблюдение на предстоящите избори на 14 ноември.

Срещата ще бъде закрита за медии, съобщи прессекретариатът на държавния глава.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Жълт код за опасни горещини е подаден в цялата страна

Във вторник,11 юни, ще е предимно слънчево. След обяд над планините ще има заоблачавания с изолирани валежи. Минималните температури ще са между 17 и 23°, в София 18°. Максималните ще са от 33 до 39°, в столицата 33°.  По Черноморието  ще е..

публикувано на 10.06.24 в 19:35

България днес - 10 юни 2024 г.

България направи своя избор! Какво казаха българските граждани с вота си или отказа от такъв в неделния ден и къде ще търсим сега времеубежище? В „България днес“ обобщаваме всичко по-важно от изборите за народни представители и български..

публикувано на 10.06.24 в 19:00

Температурите продължават да се покачват

След обяд ще бъде слънчево. Над планините в западната половина от страната ще се развива купеста облачност и на отделни места там ще превали краткотраен дъжд и ще прегърми. Ще духа слаб до умерен южен вятър. Горещо време с максимални температури..

публикувано на 09.06.24 в 19:35