Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

България остана без медал от Олимпиадата в Пекин

Снимка: Български олимпийски комитет

Без медали остана България от участието си в закриващите се днес ХХIV Зимни олимпийски игри в Пекин. Страната ни се включи с 16 състезатели в 7 спорта - алпийски ски, биатлон, ски-бягане, ски-скок, сноуборд, фигурно пързаляне и шейни.
Най-успешно се представи Алберт Попов в алпийските дисциплини, който зае 9-о място в слалома и 17-о в гигантския слалом. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Гледка от Кървав камък в Краището

Гръмотевични бури в Западна и Централна Северна България в понеделник

В понеделник преди обяд ще преобладава слънчево време. Около и след обяд отначало в западните райони, по-късно и на изток, ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици, на повече места в..

публикувано на 02.06.24 в 19:05

Извънредното неделно заседание на парламента очаквано не събра кворум

Извънредното заседание на Народното събрание, свикано за неделния ден по искане на група народни представители, очаквано не се състоя заради липса на кворум. В дневния ред беше предвидено да бъде изслушан служебният премиер Димитър Главчев за българската..

публикувано на 02.06.24 в 16:36

1800 българи извървяха 120 км по пътя на Ботевата чета от Дунав до връх Околчица

В различни градове на страната с военни ритуали, поднасяне на венци и други прояви българите почетоха паметта на поета-революционер Христо Ботев и други герои, загинали за свободата на България. Беше обявен успешният край на 76-ото издание на Националния..

публикувано на 02.06.24 в 13:24