Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Полетите Пловдив – Истанбул стартират на 21 януари

Снимка: plovdivairport.com

По два редовни полета на седмица стартират от 21 януари 2023 г. между летище "Пловдив" и летище "Сабиха Гьокчен" в Истанбул, съобщи на страницата си във Фейсбук посолството на България в Турция. Полетите ще се осъществяват от турската нискотарифна авиокомпания "Пегасус еърлайнс".


Достъпните цени на билетите и краткото време за пътуване ще дадат възможност на повече български и турски граждани да се възползват от новата удобна транспортна връзка и ще насърчат туристическия и бизнес обмен в двете посоки, отбелязват от посолството.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Увеличават се случаите на трафик с цел трудова експлоатация

Жертвите на трафик от началото на годината наброяват 55 – от тях 41 са жени, съобщи Антоанета Димитрова от Националната комисия за борба с трафика на хора. По думите й, за поредна година въвличането по схемата lover boy остава водеща и е в основата на..

публикувано на 20.10.24 в 10:33

С "Динозавърско парти за деца" събират средства за Спасителен център за костенурки

На динозаврите е посветено щуро "научно" шоу за деца, което ще се проведе с благотворителна цел – в подкрепа на Спасителният център за костенурки в с. Баня в близост до защитената черноморска местност Иракли. Детското "Динозавърско парти"..

публикувано на 20.10.24 в 09:15
Григор Димитров

Григор Димитров ще играе за титлата в Стокхолм

Един мач дели Григор Димитров от титлата в турнира на твърди кортове от сериите АТП 250 с награден фонд 767 455 евро в Стокхолм. Григор Димитров на полуфинал в Стокхолм На полуфинала българският тенисист победи в три сета (2:6, 7:5, 6:4)..

публикувано на 20.10.24 в 09:03