Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ПП-ДБ няма да представи състав на проектокабинет

Снимка: БГНЕС

“Продължаваме промяната – Демократична България” няма да се съобрази с искането на ГЕРБ-СДС да представи състав за кабинет с втория мандат, заяви съпредседателят на коалицията Кирил Петков. “До вторник всякакви имена, които ще чуете, са само слухове”, подчерта той. По думите му, усилията на ПП-ДБ в момента са съсредоточени върху вземането на политически решения с останалите партии в коалицията.  

Този процес няма да завърши до вторник и дотогава няма да се занимаваме с никакви слухове, с никакво имена и няма да се съобразяваме с чужди графици”, добави Кирил Петков.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

България днес - 26 юни 2024 г.

Днес ще се изиграят последните четири мача от груповата фаза на Европейското първенство по футбол в Германия, а в „България днес“ ви разказваме, как случващото се на стотици километри от тук възроди единството на едно село и се превърна в..

публикувано на 26.06.24 в 19:00

Нов български университет представя специалностите си с възможност за обучение на френски език

Едно от висшите училища у нас, което предлага специалности с възможност за обучение на френски език, е Нов български университет (НБУ). Сред тях са "Политически науки" и "Приложни чужди езици за администрация и управление (на английски и втори чужд..

публикувано на 26.06.24 в 11:00
Снимка: facebook.com/groups/mursalevo

Как Европейското първенство по футбол оживи селски площад в България

"Много малко му трябва на човек, за да създаде условия за това да бъдем заедно" – думите са на младия Станислав Грозданов и се превръщат в движеща сила за "събуждането" на едно българско село в разгара на футболното лято на Стария континент. Само на..

публикувано на 26.06.24 в 10:25