Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Трябваше" – момент на искреност от MIA D.

Снимка: Facebook/ MIA D.

MIA D. или Мария Димова е талантлива млада българска певица, която съчетава български фолклор с модерно звучене. От появата на последния музикален експеримент на MIA D. изминаха близо две години, в които обаче тя не спира да твори. Изпълнителката се отдава на писането на нова музика и се готви за следващата крачка в своя професионален път, която прави с на новата си песен "Трябваше".

"Трябваше" е моментът, в който си позволих да бъда искрена и неподправена в изразяването на емоциите си. Моментът, в който си позволих да разкрия, че съм уязвима и ранима. Всичко, което не можах да изкажа – изпях," споделя за песента си MIA D.

С този проект тя прави рязък завой от стила на предишните си самостоятелни проекти. "Трябваше"е емоционална песен с кадифен вокал, красиви лирики и модерно R&B звучене. По създаването на музиката и текста MIA D. си партнира с Alex & Dessy (Александър Христов и Десислава Георгиева), с които певицата е не само колега, но и много близък приятел.

Освен с аудио, песента дебютира и с официално музикално видео, заснето и режисирано от Виктория Михалкова и Христо Михалков, визуализацията перфектно пресъздава чувствения заряд, настроение и послание, което "Трябваше" носи.

"По време на снимките преживях всички емоции, които ме отведоха първоначално до създаването на песента, отново и отново. Нямаше нужда да играя роли. Бях на сто процента себе си," разказва R&B дивата в народна носия.

Редактор: Диляна Трачева



По публикацията работи: Ергюл Байрактарова

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Електронна музика под тепетата в рамките на фестивала LOST in HILLS

В града на тепетата - Пловдив, на 8 и 9 юни ще се проведе музикален фестивал за електронна музика под названието LOST in HILLS. Двудневната програма на живописния хълм Бунарджика включва над 40 артисти, които ще излязат на три сцени. Публиката..

публикувано на 08.06.24 в 09:05

"Душата ми" – ново откровение от Белослава

Белослава посреща лятото с няколко събития – нова песен, Е.Р., лятно турне и нова плоча. В песента със заглавие "Душата ми", певицата разказва за пътуването в любовта. "Текстът в "Душата ми" е за пътя с моя съпруг Евгени и е посветена на него...

публикувано на 05.06.24 в 10:15

"Любов като небе"

Малко след като представи силната балада "Бягаме", Миро не закъсня със следваща нова песен. Още заглавието ѝ "Любов като небе" ни отвежда към предстоящото лято. Този път песента е със светло, леко звучене, което е решено в стил, характерен за края на..

публикувано на 04.06.24 в 10:15