Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Вселена" – още един интимен миг, споделен от Графа

10
Снимка: YouTube /MonteMusicLtd

След като в последния ден на септември Влади Ампов – Графа представи грандиозен музикален спектакъл на Националния стадион "Васил Левски", излезе новият му сингъл "Вселена". Видеото към песента е запечатало въздействащи кадри от концерта, посетен от над 20 хиляди души. Повече от двайсет камери успяват да уловят мащаба на събитието – голямата дизайнерска сцена, мултимедийната сценография, осветлението, пироефектите и най-вече настроението и усмивките, които изпълненията на Графа предизвикват сред многобройната публика.

Песента "Вселена" е включена в новия албум на Влади Ампов "Вековна гора" и не е изненада, че именно той е автор на музиката, текста и аранжимента ѝ. Във финалните щрихи на лириката се включва и Георги Касабов – NDOE.

Вдъхновение за написването на "Вселена" е съпругата на Графа – Мария. Изненадващо за красивата дама, Влади, с помощта на танцьорите си, я качва на сцената докато изпълнява песента. Този момент на обич и споделеност е най-емоционалната част от видеото.

Сега и ние можем да се пренесем във Вселената на Графа.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Още от категорията

"Лято"

На прага на лятото двама братя – Явор и Виктор Георгиеви – ни предлагат най-новата си песен, озаглавена точно така – "Лято". Поднасяйки ни светло и ведро звучене, тя излиза от новия им проект SinFin. Миналата 2023 г. Явор и Виктор издадоха..

публикувано на 10.06.24 в 10:15

Електронна музика под тепетата в рамките на фестивала LOST in HILLS

В града на тепетата - Пловдив, на 8 и 9 юни ще се проведе музикален фестивал за електронна музика под названието LOST in HILLS. Двудневната програма на живописния хълм Бунарджика включва над 40 артисти, които ще излязат на три сцени. Публиката..

публикувано на 08.06.24 в 09:05

Димитър Карамитев: Българският кавал е най-богат на орнаменти – чрез него говори голямата душа на народа ни

"Кавалът е инструмент, който винаги е звучал около мен още в детството. Помня роднинските събирания в Стара Загора всяка събота, по повод и без повод, а на тях винаги се пееше" – това разказва за първите си срещи с народната песен и съпровода..

публикувано на 07.06.24 в 12:10