Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Любо Киров приключва успешното си турне с три концерта в София

Снимка: Facebook / Lubo Kirov

Любо Киров ще завърши определяното като супер успешно "Турне 2023" с три големи концерта в зала 1 на НДК – на 8, 9 и 10 ноември. Те ще бъдат кулминацията на посетения от над 12 000 души концертен маратон. Чрез напълно разпродадени зали в по-големите градове на България Любо Киров се доказа като един от най-значимите съвременни изпълнители.

"Благодаря на всички, с които изпитахме тази невероятна емоция. Емоция, която ни вдига и ни държи високо по време на всеки един концерт. Нямам търпение да ви видя и в зала 1 на НДК за трите големи концерта. Подготвили сме страхотно шоу. Обещавам след това да си говорим дълго за него", сподели Любо Киров.


С трите концерта в НДК Любо Киров ще заключи една много успешна година, в която той отново присъства в класацията на престижното списание Forbes "Топ 70 на българските знаменитости", спечели редица награди, а албумът му "Целуни ме" стана най-продаван на физически носител албум за 2023 г. От този албум в рубриката Песен на деня слушаме заглавната песен "Целуни ме".

Редактор: Диляна Трачева

Снимки: Facebook / Lubo Kirov



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Лято"

На прага на лятото двама братя – Явор и Виктор Георгиеви – ни предлагат най-новата си песен, озаглавена точно така – "Лято". Поднасяйки ни светло и ведро звучене, тя излиза от новия им проект SinFin. Миналата 2023 г. Явор и Виктор издадоха..

публикувано на 10.06.24 в 10:15

Електронна музика под тепетата в рамките на фестивала LOST in HILLS

В града на тепетата - Пловдив, на 8 и 9 юни ще се проведе музикален фестивал за електронна музика под названието LOST in HILLS. Двудневната програма на живописния хълм Бунарджика включва над 40 артисти, които ще излязат на три сцени. Публиката..

публикувано на 08.06.24 в 09:05

Димитър Карамитев: Българският кавал е най-богат на орнаменти – чрез него говори голямата душа на народа ни

"Кавалът е инструмент, който винаги е звучал около мен още в детството. Помня роднинските събирания в Стара Загора всяка събота, по повод и без повод, а на тях винаги се пееше" – това разказва за първите си срещи с народната песен и съпровода..

публикувано на 07.06.24 в 12:10