Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

С "Дишам" Дара Екимова започва работа по нов албум

Снимка: YouTube /Dara Ekimova

Младата Дара Екимова представя "Дишам"– това е заглавието на първия сингъл към предстоящия албум на певицата. Тя създава "Дишам"с румънския продуцент Cristian Pistol (Mr. Gun).

Песента носи специално послание и не случайно излезе в седмицата на Световния ден на менталното здраве. Певицата посвещава "Дишам"на всички, които се борят с порива за саморазрушение. Според нея думите и музиката могат да бъдат мощно средство за изразяване и подкрепа в трудни моменти.

В социалните мрежи Дара Екимова написа: "Всички сте ценни, обичани и скъпи. Вие, телата ви, умовете ви. Всички водим битки. Не забравяйте страстта си. Когато ми е най-тъмно и безнадеждно, се връщам към това, което ме пали."




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Освободен" – лятно настроение с Innerglow

Триото Innerglow се нареди сред финалистите в тазгодишното 55-то издание на конкурса "Пролет" на БНР с песента си "Освободен". Идеята за нея възниква по-рано и давайки си сметка, че звучи свежо и танцувално, Тодор Ковачев, Петър Желев и Матей..

публикувано на 14.06.24 в 10:15

"През 100 земи" – Вяра Панталеева ни води на пътешествие към нас самите

Вяра Панталеева посрещна пролетта и влиза в лятото с нова песен. "През 100 земи" е подобен на сън приказен разказ за личностното пътешествие, в което рано или късно всеки от нас се отправя. Мистиката в музикален аспект е загатната с лек ориенталски..

публикувано на 13.06.24 в 10:15

Хорове от България, Сърбия и Ангола ще огласят черноморския град Балчик

22 хорови състава от България, Сърбия и Ангола се включват в тазгодишното издание на Международния хоров фестивал "Черноморски звуци" в  град Балчик от 12 до 16 юни. Освен в четирите фестивални вечери, по време на гостуването си в Белия град..

публикувано на 12.06.24 в 07:35