Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Когато се огледам в очите ти"

Снимка: YouTube / Nelly Rangelova

Двама от най-любимите певци – Нели Рангелова и Георги Христов – записаха дуета "Когато се огледам в очите ти". Песента преплита разпознаваемите им гласове в мелодията, създадена от Невена Пейкова. 

Стиховете са на Джина Дундова-Панчева, аранжиментът е дело на младия Георги Милтиядов. Песента беше представена премиерно по време на концерта на Нели Рангелова "На бис" през октомври.

Редактор: Диляна Трачева


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Електронна музика под тепетата в рамките на фестивала LOST in HILLS

В града на тепетата - Пловдив, на 8 и 9 юни ще се проведе музикален фестивал за електронна музика под названието LOST in HILLS. Двудневната програма на живописния хълм Бунарджика включва над 40 артисти, които ще излязат на три сцени. Публиката..

публикувано на 08.06.24 в 09:05

Димитър Карамитев: Българският кавал е най-богат на орнаменти – чрез него говори голямата душа на народа ни

"Кавалът е инструмент, който винаги е звучал около мен още в детството. Помня роднинските събирания в Стара Загора всяка събота, по повод и без повод, а на тях винаги се пееше" – това разказва за първите си срещи с народната песен и съпровода..

публикувано на 07.06.24 в 12:10

"Душата ми" – ново откровение от Белослава

Белослава посреща лятото с няколко събития – нова песен, Е.Р., лятно турне и нова плоча. В песента със заглавие "Душата ми", певицата разказва за пътуването в любовта. "Текстът в "Душата ми" е за пътя с моя съпруг Евгени и е посветена на него...

публикувано на 05.06.24 в 10:15