Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Дай ми любов" събира Християна Дънкова и Кристиян Янкулов в дует

Снимка: YouTube

Двама млади, но вече добре познати изпълнители – Християна Дънкова и Кристиян Янкулов – представят първата си съвместна песен "Дай ми любов".

Посветена на любовта, която днес все по-рядко срещаме в чистата ѝ форма, "Дай ми любов" е красива поп балада с нежни вокални линии. По музиката и текста на песента работи Кристиян Янкулов, а аранжиментът е дело на Панчо Карамански и Ангел Проданов.

Проектът между Християна и Кристиян е резултат от дългогодишното им приятелство и обща страст към музиката. Въпреки соловите си изяви, те често се събират с желанието да творят заедно. През годините двамата концертират съвместно на клубната сцена у нас, но и като солисти на Симфонични оркестри. А през декември миналата година Християна и Кристиян имаха удоволствието да се качат на една сцена и в далечен Казахстан.

"Дай ми любов" е първият от многобройните проекти, които Християна Дънкова и Кристиян Янкулов планират да представят заедно.

Редактор: Диляна Трачева


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Лято"

На прага на лятото двама братя – Явор и Виктор Георгиеви – ни предлагат най-новата си песен, озаглавена точно така – "Лято". Поднасяйки ни светло и ведро звучене, тя излиза от новия им проект SinFin. Миналата 2023 г. Явор и Виктор издадоха..

публикувано на 10.06.24 в 10:15

Електронна музика под тепетата в рамките на фестивала LOST in HILLS

В града на тепетата - Пловдив, на 8 и 9 юни ще се проведе музикален фестивал за електронна музика под названието LOST in HILLS. Двудневната програма на живописния хълм Бунарджика включва над 40 артисти, които ще излязат на три сцени. Публиката..

публикувано на 08.06.24 в 09:05

Димитър Карамитев: Българският кавал е най-богат на орнаменти – чрез него говори голямата душа на народа ни

"Кавалът е инструмент, който винаги е звучал около мен още в детството. Помня роднинските събирания в Стара Загора всяка събота, по повод и без повод, а на тях винаги се пееше" – това разказва за първите си срещи с народната песен и съпровода..

публикувано на 07.06.24 в 12:10