Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Всичко е било за добро" - първи дует на Михаела Филева и Дара Екимова

Снимка: Facebook /Mihaela Fileva

С предчувствие за пролет, две от най-актуалните дами в съвременната българска музика – Михаела Филева и Дара Екимова – подаряват на своите почитатели обща песен. Освен че в нея гласовете им за първи път звучат заедно, те са и автори на "Всичко е било за добро". Пишат песента заедно с музикалния продуцент Gusten Dahlqvist по време на творческия лагер за създаването на последния албум на Михаела "96", а във финалните щрихи на реализацията се включва и Веселин Ценов.

Симпатиите между двете певици са публично известни и обединяването на талантите им в общ проект беше въпрос на време. Още с излизането на албума "96", слушателите определиха "Всичко е било за добро" за любима песен и предположиха, че съвсем скоро ще се радват на нейна видео версия.

За работата си по клипа на песента режисьорът Бойко Щонов споделя: "Имам голямото удоволствие да съм работил и с двете, и знам колко са прекрасни и поотделно. Търсех контраст между видеото и общото усещане на песента, който да дава възможност на въображението на зрителя да го интерпретира през своята призма. Впечатлен съм колко професионално се справиха с изпълнението на танго, въпреки малкото време за репетиции, с което разполагахме."






Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Електронна музика под тепетата в рамките на фестивала LOST in HILLS

В града на тепетата - Пловдив, на 8 и 9 юни ще се проведе музикален фестивал за електронна музика под названието LOST in HILLS. Двудневната програма на живописния хълм Бунарджика включва над 40 артисти, които ще излязат на три сцени. Публиката..

публикувано на 08.06.24 в 09:05

"Душата ми" – ново откровение от Белослава

Белослава посреща лятото с няколко събития – нова песен, Е.Р., лятно турне и нова плоча. В песента със заглавие "Душата ми", певицата разказва за пътуването в любовта. "Текстът в "Душата ми" е за пътя с моя съпруг Евгени и е посветена на него...

публикувано на 05.06.24 в 10:15

"Любов като небе"

Малко след като представи силната балада "Бягаме", Миро не закъсня със следваща нова песен. Още заглавието ѝ "Любов като небе" ни отвежда към предстоящото лято. Този път песента е със светло, леко звучене, което е решено в стил, характерен за края на..

публикувано на 04.06.24 в 10:15