Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Летище "София" не е засегнато от глобалния IT срив, но има отменени и забавени полети

Снимка: БТА

Летище "София" не е засегнато от глобалния IT срив, който възпрепятства компании от цял свят, съобщиха за БТА от пресцентъра на столичния аеропорт. 

От там уточниха, че дори да има отменени или закъснели полети, те ще бъдат заради други засегнати летища или авиокомпании.  Компания "Райънеър" предупреди за смущения в трафика в петък заради глобалния ИТ срив, на 19 юли полетът Берлин – София бе отменен. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Христо Стоичков в Бургас

Футболната ни легенда Христо Стоичков ще отговаря за проектите на ФИФА "Футбол в училище"

"Щастлив и горд съм, че Джани Инфантино се спря на Христо Стоичков да отговаря за всички турнири и проекти, които са свързани с ФИФА и най-вече - с програмите за развитието на футбола в училищата в цяла Източна Европа". Това обяви легендарният български..

публикувано на 15.09.24 в 09:55

Хеликоптерът Ми-2 е главен "герой" на Авиомузея в Бургас през септември

Авиомузеят в Бургас посвещава месец септември на един от специалните си експонати – хеликоптера Ми-2, чиито първи полет е бил на 22 септември 1961 г.  Любителите на авиацията, жителите и туристите на крайморския ни град имат възможността да се..

публикувано на 15.09.24 в 08:20

Есенно ще се редуват слънце, облаци и дъждове

В неделя преди обяд ще има повече слънчеви часове, главно на югоизток ще превалява. След обяд дъждове ще има над Западна и Централна България. Минималните температури ще са между 5° на запад до 17° на изток, в София 7°. Максималните ще са от 16..

публикувано на 14.09.24 в 17:20