Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Росен Петров от "България без цензура" отхвърли предположението, че партията му ще подкрепя правителството

Снимка: Добромир Видев

Росен Петров от "България без цензура", който посети парламента, отхвърли предположението на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че партията на Николай Бареков ще подкрепя правителството до изборите.

В смисъл, ние това правителство няма да го крепим. 25-и май е край на този парламент, в който цари езикът на омразата. Аз, като правя прогнозата, съм категоричен.

Петров подчерта, че операция "Чисти ръце" трябва да се проведе.

Ако се усъмнят в чистота на моите ръце като личност, дълбоко съжалявам за това, което той е казал. Не съм бил в политиката толкова дълго време, не съм се виждал с Делян Пеевски, не съм държал парите на държавата в една определена банка, не съм продал БТК. Той ги продаде, господин Борисов. Ами да, трябва да се погледне богати ли са, бедни ли са, защото те се оказаха по-бедни от мене, пък аз съм един прост водещ, бивш.

В парламента Росен Петров остави манифест, в който се призовават депутатите на ГЕРБ да подкрепят операцията, която да доведе до изобличаване на "незаконно забогателите" Борисов и Цветанов.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.