Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Васил Колев от тръст "Синя България":

Кризата в "Левски" - ще възкръсне ли футболният тим?

Васил Колев
Снимка: LAP.bg

„Спортна среща“ - предаване за спорта като философия и начин на живот, което предоставя на вниманието на слушателите интересни коментари и мнения за най-значимите спортни събития от изминалата седмица.


В предаването от 19 февруари може да чуете:

Васил Колев от тръст „Синя България“ – Може ли да има възкресение в отбора „Левски“ след всички провалени сделки.

В минутите на Иво Иванов –  разговор за  Супербоул и 60-годишния юбилей на Майкъл Джордан.

Разговор за приключилото Световното първенство по ски с Пламен Вълков  - пресаташе на Федерацията по ски с включване от Куршевел.

Слушайте "Спортна среща" всяка неделя от 16 до 18 часа по Радио София.

По публикацията работи: Спаска Давранова

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Благовест Георгиев

Близки на загинали в катастрофи поискаха оставката на общинския съветник Благовест Георгиев

Родители и близки на загинали на пътя поискаха общинският съветник от ПП-ДБ-"Спаси София" Благовест Георгиев, който избяга от причинената от него лека катастрофа в началото на април, да напусне Столичния общински съвет.  ПП-ДБ-СС пак поискаха Благовест Георгиев да се оттегли от СОС Нинела Върбанова, съпредседател на сдружение "Ангели на..

публикувано на 16.05.24 в 13:36

HopaSus: Технологиите като мотиватор за физическа активност на младите

Ковид пандемията накара да преосмислим много човешки дейности, тласна и образованието в дигиталната сфера. Учителите по физическа култура и спорт също се сблъскаха с безпрецедентни предизвикателства. Заедно с Румъния, Литва и Сърбия, България участва в нов проект, който прави връзка между дигиталното образование и физическата активност...

публикувано на 16.05.24 в 12:44

"Хирон" - дебютна изложба на младия фотограф Ивайло Груев

Проектът "Хирон" на документалния фотограф Ивайло Груев е вдъхновен от дълбоката връзка между конете и хората и цели да я изследва чрез силата на визуалния разказ. Връзката между конете и хората води своите корени от незапомнени времена. Благородните животни първоначално са били опитомявани за транспорт, селско стопанство или военна служба, но..

публикувано на 16.05.24 в 12:35

Столичните общински съветници от “БСП за България” искат оставката на зам.-кмета по транспорта

Кметът на София Васил Терзиев да освободи от поста зам.-кмета по транспорт Илиян Павлов, призоваха от Местна коалиция “БСП за България” в Столичния общински съвет. Причината е  въведената реорганизация на движение по бул. ”Патриарх Евтимий”, бул.“Фритьоф Нансен” и бул. “Витоша”, и възникналото обществено недоволство. От групата заявиха, че..

публикувано на 16.05.24 в 11:58

Бивше незаконно сметище ще бъде превърнато в паркинг на СДВР

"Считам за абсолютно недопустимо в 21 век изчистено нещо само преди една седмица, или две в момента да е в такова състояние. Вариантът, през който ние можем да решим даден проблем максимално да въвлечем хората и държавата в дадена кауза." Повече подробности можете да чуете в звуковия файл.

публикувано на 16.05.24 в 11:00

Ще върнат ли полигоните в обучението на шофьорите?

За това какво може да се направи за безопасността по пътищата заради зачестилите инциденти и как трябва да протича обучението на водачите говори Росен Рапчев, експерт в Държавна агенция безопасност по пътищата. По думите му пътнотранспортните произшествия са случайни събития, които не са планирани. "Всеки смята, че със своите действия той..

публикувано на 16.05.24 в 09:49

Ще остане дъждовно

Днес времето ще се задържи предимно облачно, като атмосферното налягане ще остане малко по-високо от средното за май. На места главно в западната половина от страната ще има валежи от дъжд, като през деня те ще са слаби и на по-малко места. Вятърът ще е слаб до умерен югоизточен. Минималните температури ще бъдат между 6° и 11°, за района на..

публикувано на 16.05.24 в 07:15