Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Спортна среща с Камен Алипиев

Предаването „Спортна среща“ носи името на култовия ресторант в сектор В на Националния стадион „Васил Левски“, в който в близкото минало се правеха пресконференции и пази духа на бързите и емоционални срещи на спортисти и журналисти, подкрепени с кюфтета, кашкавал пане и фестивални напитки...

Камен Алипиев-Кедъра внася в ефира на Радио София този дух на епикурейска ерудиция и  ярък изказ  в коментарите на събитията.

Спортът като философия и начин на живот е фокусът на предаването,
в което ще чувате и:

  • Актуалните събития от седмицата и  уикенда;
  • „На живо“ с журналиста Иво Иванов директно от Канзас, САЩ;
  • Коментари на филми, сериали и книги, свързани със спорта и не само;
  • Спортът като социално значим фактор в живота на хора с различни дефицити;
  • Туризъм, трекинги и лични предизвикателства.

Слушайте „Спортна среща“ всяка неделя от 16 до 18 ч. в ефира на Радио София с Камен Алипиев.
Словесни крошета без клишета!

Публикации

Снимки: Daan Verhoeven

Силвия Рашкова е първата българка стигнала 50 м дълбочина на един дъх

 В поредното издание на „Спортна среща“ Силвия Рашкова разказа за своите 4 национални рекорда в дълбочинното гмуркане и стана първата българка слязла на 50 метра под водата. Тя не скри вълнението си от още нестихналите емоции покрай..

публикувано на 18.10.23 в 15:25

Предстои международен турнир по стрелба с традиционен лък

В предаването „Спортна среща“ представяме Нина Янкова, която практикува не толкова популярни и в страната ни спортни дисциплини – по традиционна и интуитивна стрелба. В смелото спортно начинание не последен по важност е и конят, чрез който..

публикувано на 23.08.23 в 12:35
Бернар Ино

Tour de France, еп.3: Бернар Ино, Лоран Финьон, Грег Лемонд - победителите на съвремието

На 1 юли 2023 година в Билбао стартира колоездачната обиколка на Франция. Екипът на „Спортна среща“ прави специална поредица за историята ѝ, благодарение на Андрей Демирев. В този епизод той споделя какво влияние върху страната на баските и..

публикувано на 06.07.23 в 14:30
Джино Бартали, 1938 година

Tour de France: Победите на Джино Бартали. Обратите на Зааф

Джино Бартали е роден във Флоренция през 1914 година. Печели два пъти Тур дьо Франс (1938, 1948). Бартали е идол в Италия, дори по-популярен от футболистите. Днес в родната му Флоренция има музей „Бартали“. Мнозина се питат, колко ли тура можеше..

публикувано на 29.06.23 в 12:03

Tour de France - началото преди 120 години

Колоездачната  обиколка на Франция Tour de France ще стартира в началото на юли т.г. в Биобао. В предаването „Спортна среща“ ще се излъчат няколко последователни епизода, които целят да запознаят слушателската ни аудитория с нейната история...

публикувано на 21.06.23 в 11:47
Камен Алипиев със специалните гости Офелия Кънева и Владимир Искров

България е домакин на финала на Баскетболната лига за колички

Специални гости в  предаването "Спортна среща" бяха Офелия Кънева - председател на БКХУ (Баскетболен клуб за хора с увреждания) "Левски" и Владимир Искров - президент на Балканската баскетболна лига. Те ни въведоха в света на един..

публикувано на 25.04.23 в 16:11

Организират състезания по рафтинг и екстремен каяк за Европейската и Балканската купа

Сезонът на рафтинг по река Струма вече е открит, въпреки студеното време. За това съобщи в предаването „Спортна среща“, Емилия Бегунова от спортен клуб „Приключенска мрежа “, който е част от българската федерация по рафтинг, а тя пък е част от..

публикувано на 06.04.23 в 12:36

Приехме, че това е пътят, който трябва да извървим

Алберт Попов и треньорът му Ивайло Борисов бяха гости в предаването "Спортна среща", за да споделят своите емоции след големия успех на скиора ни в САЩ. "Определено ще има втора цел, не искаме да спираме дотук", уверява Алберт. Ивайло..

публикувано на 14.03.23 в 14:45

Ще има ли революция в българската водна топка?

„Спортна среща“ - предаване за спорта като философия и начин на живот, което предоставя на вниманието на слушателите интересни коментари и мнения за най-значимите спортни събития от изминалата седмица BNR podcasts · Спортна среща - 26..

публикувано на 28.02.23 в 13:10
Васил Колев

Кризата в "Левски" - ще възкръсне ли футболният тим?

„Спортна среща“ - предаване за спорта като философия и начин на живот, което предоставя на вниманието на слушателите интересни коментари и мнения за най-значимите спортни събития от изминалата седмица. BNR podcasts · Спортна среща - 19..

публикувано на 21.02.23 в 11:12