Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

БНР обявява търг за отдаване под наем на необорудван стоматологичен кабинет

1. Българското национално радио обявява търг с тайно наддаване за отдаване под наем на необорудван стоматологичен кабинет с РЗП 23.43 кв. м., намиращ се на втори етаж на сграда, в двора на Българското национално радио, представляващ част от недвижим имот – публична държавна собственост.

2. Начална тръжна месечна наемна цена: 341 лв. (триста четиридесет и един лева) без включен ДДС или 409 лв. (четиристотин и девет лева) с включен ДДС. Разходите за консумативи и текущите ремонти са за сметка на Наемателя. Основните ремонти са за сметка на Наемодателя.

3. Помещението се ползва за стоматологичен кабинет. След наемане, имотът трябва да се ползва само по предназначение.

4. Размер на депозита за участие в търга – 50,00 (петдесет) лева, платими в касата на БНР на адрес: гр. София, бул. „Драган Цанков“ № 4 или по следната банкова сметка:

Българска народна банка, пл. „Княз Александър I” № 1, гр. София;

IBAN: BG19 BNBG 9661 3300 1790 01;

BIC: BNBGBGSD.

5. Срок за отдаване под наем на помещението – 5 (пет) години.

6. Търгът ще се проведе на 19.12.2023 г. от 11:00 часа в програмно-редакционната сграда на БНР, находяща се в гр. София, бул. „Драган Цанков“ № 4.

7. Тръжната документация е безплатна и пълен достъп до същата може да получите ТУК.

8. В търга не могат да участват физически и юридически лица, за които:

8.1. са в производство по ликвидация;

8.2. са в открито производство по несъстоятелност или са сключили извънсъдебно споразумение с кредиторите си по смисъла на чл. 740 от Търговския закон, включително когато дейността им е под разпореждане на съда или са преустановили дейността си;

8.3. имат непогасени задължения към БНР;

8.4. са били оценител/и при определяне на първоначалната наемна цена.

9. Кандидатите за участие в търга трябва да декларират съгласието си с клаузите на проекта на договор за отдаване под наем, както и да депозират останалите образци на декларации, които са част от тръжната документация и да представят всички изискуеми документи, посочени в тръжната документация.

10. Кандидатите за участие в търга – физически лица, подават офертите си лично, а юридическите лица – чрез законния си представител или чрез пълномощник с изрично пълномощно за участие в търга. В случай, че пълномощното е на чужд език, то трябва да се представи и с превод на български език.

11. Оглед на помещението може да се извърши всеки работен ден до 15.12.2023 г. от 10:00 до 12:00 часа, при представяне на документ за самоличност и в присъствието на представител на БНР, след предварителна уговорка на телефон +359889007734.

12. Крайният срок за приемане на заявленията за участие е 17:00 часа на 18.12.2023 г. в програмно-редакционната сграда на БНР, находяща се в гр. София, бул. „Драган Цанков“ № 4.

13. Пълния текст на заповедта може да видите ТУК



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!