Снимката е илюстративна

Мотор блъсна пешеходка в Свети Влас, прати я в болница

36-годишна пешеходка е в болница, след като мотор я блъсна на улица „Люлин“ в Свети Влас в събота.  По информация на полицията водачът – 54-годишен украинец с временна закрила е загубил контрол и излязъл извън пътното платно.  Пострадалата жена е с..

публикувано на 29.04.24 в 09:13
Стилян, инж. Елена Димитрова и Владимир

Ученици от ПГЕЕ „Константин Фотинов“ представиха фотоволтаичен проект в столицата

Деветокласници от бургаската професионална гимназия по електротехника и електроника „Константин Фотинов“ представиха два инженерни проекта на изложение в София. Макетите показват оптимизация на фотоволтаична електроцентрала. Стилян Памуков и..

публикувано на 29.04.24 в 09:00

Нефтохимик спечели дербито с Поморие

Нефтохимик победи Поморие с 2-1 като гост в мач от първенството на А Областната група Бургас и увеличи преднината си на върха в класирането. Зелените от Бургас спечелиха на стадиона в Поморие, след като доминираха през целия мач.  Срещата премина с..

публикувано на 29.04.24 в 08:45

Пред служебния премиер теглят номерата на машините за изборите

В Министерството на електронното управление ще бъдат изтеглени номерата на машините за гласуване, които ще бъдат удостоверявани за съответстви е за изборите на 9 юни. Публичното теглене ще се извърши в присъствието на служебния премиер и министър на..

публикувано на 29.04.24 в 08:29

Велики понеделник е, започва Страстната седмица

Велики понеделник е. Започва последната седмица преди Великден, наречена още Страстната седмица. От Велики понеделник до Велика събота православната църква проследява събитията през последната седмица от живота на Исус Христос на земята. От Цветница -..

публикувано на 29.04.24 в 08:17

Денков ще води листата на ПП-ДБ в Бургас, вероятно

Академик Николай Денков ще е водач на листата на ПП - ДБ за парламентарните избори във Втори многомандателн избирателен район Бургас, обяви един от лидерите на коалицията Асен Василев. По повод коментара на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов, че след..

публикувано на 28.04.24 в 21:52

Магдалена Русева изработва прекрасна великденска украса

ДОБРОТО е около нас и може да предизвика добро! Това го доказа фейсбук групата "Купи подарък от майка на дете с увреждане". В нея майки на деца с увреждания показват снимки на ръчно направени от тях сувенири, подаръци, ръкоделия, плетива, а който..

публикувано на 28.04.24 в 17:30

"Възраждане“ – Бургас регистрира листата за парламентарните избори

„Възраждане“ регистрира днес листа от 17 кандидати за народни представители от 2 МИР - Бургас за предстоящите парламентарни избори, съобщиха от пресцентъра на партията. Документите бяха внесени в РИК от Борис Аладжов, Звезделина Каравелова, Александър..

публикувано на 28.04.24 в 16:35

Състезатели демонстрираха разликите между спортни и стандартни автомобили

Над 15 автомобилни състезатели и притежатели на мощни автомобили от цялата страна се включиха в събитие, посветено на пътната безопасност. Демонстрацията се състоя в двора на професионалната гимназия по транспорт. Искаме да покажем, че скоростта на..

публикувано на 28.04.24 в 12:52

Виолета Пефтичева с нова фотосесия, като Круела Де Вил

Популярният бургаски фотограф Виолета Пефтичева изненада с нова артистична фотосесия. Този път младата дама влезе в ролята на Круела Де Вил - страшната любителка на модата от 101 далматинци на Дисни. Споделя, че го прави, за да провокира себе си в..

публикувано на 28.04.24 в 13:00