Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Местан нарече "брътвежи" твърденията на Борисов, че ДПС стои зад компроматна война срещу него

Снимка: dps.bg

Лидерът на ДПС Лютви Местан определи като "брътвежи" твърденията на Бойко Борисов, че ДПС стои зад  поредна компроматна война срещу него:

България има много сериозен дневен ред, за да се занимаваме с брътвежите на Бойко Борисов. Не мога да определя като сериозно твърдението, че аз бих могъл да разполагам с какъвто и да е ресурс да подслушвам когото и да е.

На въпрос как се вземат решенията от управляващите и дали има натиск, Местан коментира:

Имаме периодично срещи с ръководството и на Народното събрание, разбира се, и с ръководството на Българската социалистическа партия. Това са единствените легитимни формати, в които се взимат решенията.

Местан все още не знае дали  Делян Пеевски ще се върне в парламента след решението на Конституционния съд.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44