Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Цветлин Йовчев за изчезналото дете: Работим по различни версии

Снимка: БГНЕС

Министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев съобщи, че се работи по няколко версии във връзка с изчезналото дете от Поморие.  

Работим по случая. Значи, нека все още да не слагаме квалификации за какво става дума. Наистина дете не се е прибрало в къщи. Работим по различни версии. Предприети са всички необходими мерки. Надявам се бързо да имаме развитие по този случай.

Министър Йовчев отказа да коментира дали това има някаква връзка с бизнеса на бащата на изчезналото дете.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Свързани новини

Образувано е досъдебно производство срещу неизвестен извършител за отвличането на Александра Тодорова от Поморие

Окръжната прокуратура в Бургас образува досъдебно производство срещу неизвестен извършител за отвличането на първокласничката Александра Тодорова от Поморие. Детето е в неизвестност от 16 ч. вчера. По рано днес служители на реда атакуваха хотел в Поморие..

обновено на 11.04.14 в 17:38
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени..

публикувано на 09.05.19 в 09:44