Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Димитър Бойчев: Листата на ГЕРБ е само с местни хора, ще водим позитивна кампания

 

 

Областният ръководител на ПП ГЕРБ – Бургас Димитър Бойчев регистрира листата за народни представители във втори многомандатен избирателен район.

 

„Това е листа, която е 100 процента съобразена с общинските структури на партията. Всички кандидати за народни представители са местни хора, които са се доказали със своя професионализъм. За нас беше изключително важно да утвърдим вече успешния модел за депутати, които са от региона. Традиционно ни предстои и една позитивна и градивна предизборна кампания”, каза Димитър Бойчев.

 

 

Ето и регистрираната листа:

 

Ивелина Василева

 

Димитър Бойчев

 

Иван Вълков

 

Снежина Маджарова

 

Семир Абумелих

 

Диана Йорданова

 

Галина Милева

 

Жечо Станков

 

Надежда Палова

 

Стоян Гюзелев

 

Румен Желев

 

Тодор Йосифов

 

Рахим Ибрям

 

Тодор Михалев

 

По публикацията работи: 63

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Президентът покани ИТН и "Величие" на консултации в сряда

Президентът Румен Радев завършва консултациите с парламентарни групи в 50-ото Народно събрание със срещи с представителите на ИТН и "Величие". Те ще се проведат утре. В 11 часа на "Дондуков"2 Радев ще посрещне представителите на "Има такъв народ". Два часа по-късно президентът ще проведе консултации с представители на парламентарната група на..

публикувано на 25.06.24 в 13:43
Костадин Костадинов се ръкува с президента Румен Радев в началото на консултациите за съставяне на правителство в рамките на 50-ото Народно събрание.

Костадинов: Възможно е да има правителство в този парламент

Лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов обяви пред президента Румен Радев, че е възможно да има правителство в този парламент, съставено от всички политически сили в 50-ото Народно събрание без ГЕРБ и ДПС. Останалите пет формации в парламента имат 123-ма народни представители, с независимия депутат Калоян Методиев те стават 124, а мнозинство..

публикувано на 25.06.24 в 09:50
Парадният вход на президентството.

Консултациите при президента продължават с "Възраждане" и БСП

Продължават консултациите за съставяне на правителство при президента Румен Радев.  Днес държавният глава ще се срещне с представители на четвъртата и петата политическа сила в 50-ото Народно събрание - „Възраждане“ и БСП.  Вчера Радев разговаря с лидерите на ГЕРБ-СДС, ДПС и „Продължаваме промяната - Демократична България“, след което лидерът на..

публикувано на 25.06.24 в 07:51

От "Възраждане" - Бургас искат повече контрол при спазването на обществения ред

Общински съветници от ПП„Възраждане“ внесоха предложение в местния парламент да се засилят контролните функции на Общината по отношение на наредбите за опазването на обществения ред. Те визират образуващите се локални сметища около контейнерите в Бургас, безразборното паркиране на превозни средства и тротинетките в пешеходните зони на града...

обновено на 24.06.24 в 16:02
Емил Соколов

Емил Соколов очаква ИТН да подкрепи коалицията ГЕРБ- ДПС

Емил Соколов очаква ИТН да подкрепи коалицията ГЕРБ- ДПС, въпросът според него е каква е цената, която ще плати партията на Борисов за тази подкрепа. Според бургаския координатор на ПП изводът от днешните консултации при президента за съставянето на кабинет могат да се обобщят така: "Аз очаквах по-широка коалиция между ГЕРБ - ДПС и ИТН, но..

публикувано на 24.06.24 в 15:30

Борисов: Ще предложим правителство на малцинството

"Носим си отговорността и ще предложим правителство на малцинството". Това заяви след консултациите с президента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Борисов допълни, че формацията ще предложи премиер от ГЕРБ. Това обаче няма да е той: "Разбира се, носим си отговорността и най-вероятно ще предложим правителството, след като разговаряме и с другите колеги,..

публикувано на 24.06.24 в 10:08

Вълко Бинбелов е новият кмет на село Факия, Николай Пандазиев застава начело на село Баня

Несебърското село Баня и средецкото Факия имат нови кметове след частичните избори, провели се вчера в двете населени места. Вълко Бинбелов от Земеделски съюз „Александър Стамболийски“ поема управлението на село Факия.  Николай Пандазиев от Съюз на свободните демократи сяда в кметския стол в село Баня. Бинбелов е получил 172 действителни..

обновено на 24.06.24 в 09:39