Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Експлозия в Одеса отне човешки живот

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Един човек загина при експлозия в Одеса, предаде агенция Новости, като се позова на пресслужбата на местната милиция. По предварителна информация, по улица Сегедская е вървял мъж на възраст около 45 години и е носел със себе си багаж, където, вероятно, се е намирало взривното устройство. Избухнала е неконтролирана експлозия, като взривната вълна е изхвърлила мъжа на около десет метра. Нанесени са щети на балконите и са изпочупени стъклата на сгради в района.

На 24 декември неизвестни лица взривиха релсите преди преминаването на товарен влак, но машинистът успя да спре композицията. Ден по-рано бе взривен автомобил на неправителствената организация, а на 10 декември избухна експлозия в бизнес-център в Одеса. Нямаше пострадали. Разрушено беше помещение, наето от организиция, коята се занимава със събиране на помощи за военните в Донбас.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44