Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Полицаи на среща с жителите на Малорад, заради кражби и побои в селото

полиция, полицай, полицаи, мвр

Служители на полицията ще се срещнат днес с жителите на врачанското село Малорад. Поводът - увеличаващите се кражби и свързаните с тях побои, които от години тормозят местните хора.

В Малорад няма къща, която да не е обирана, която да не е нападана. Какви ли не работи на хората се изнасят. Преди да ни бият, ни откраднаха магарето. Проблемът е много голям. Обират хората и никой не обръща внимание. На моя чичо му откраднаха шилето, най-накрая му откраднаха яслите на козата и козата, и ....накупили, и вили, лопати, каквото е имало, всичко. Никой не обръща внимание. Казват - неизвестен извършител. Откраднаха ми магарето, други работи, нищо, неизвестен извършител и край. Трябва да си има охрана всеки божи час. Умирам от страх. Винаги стоя заключена, и през деня, и вратите, и абсолютно всичко - навсякъде. Кучето пускам, три пъти излизам, за да не ме ограбят. Това не може да продължава. Ще дойде ли ден, когато ще е спокойно за старите хора.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44