Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Във Врачанско ще раздават храни на пострадали от наводненията през лятото

Снимка: БГНЕС

Във Врачанска област започва раздаването на хранителни продукти за пострадалите от наводненията през лятото. Предвидена е помощ за 1060 души
Хранителните продукти са закупени със 70 000 лева, предоставени от Швейцарския червен кръст. За 1060 души са подготвени пакети от 30 килограма, които съдържат всеки по 5 килограма захар, олио, фасул, ориз, леща и брашно. 
Днес от Българския червен кръст ще раздават помощите в социалния патронаж в Мизия и в кметството в село Крушовица, както и в социалния патронаж в Борован. Утре ще се раздават пакетите в склада в старото читалище в Бяла Слатина и по адреси в Белослатинските села. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44