Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Козунаци и яйца преди Великден

Бояна Рачева и Борис Тасев
Снимка: личен архив
Няколко дни преди Великден от Бояна Рачева и Борис Тасев, създателите на голямо кулинарно училище у нас ще научите не просто рецепта за изключителен козунак, а и основните принципи при приготвянето му.

И не само - те ни дават едно нетрадиционно предложение, което „развенчава” мита за затоплените стаи и трудното омесване на сладкия хляб.


Освен това, двамата кулинари дават съвети и за „безаварийното” сваряване на великденските яйца.

Сварени или печени?

Изберете сами.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.