Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Задържаха мъж, нападнал фоторепортер в Бургас

Снимка: БГНЕС
Задържаха бургазлия, който нападна фоторепортер. Мъжът е обвинен в причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди.

Фотографът на бургаския ежедневник "Черноморски фар" е бил нападнат, докато е изпълнявал служебните си задължения. Той е снимал пораженията след пожар в известен ресторант, разказа главният редактор на вестника Силвия Шатарова:

Влиза вътре да го снима, след което изкачат хора от персонала и започват да настояват той да изтрие снимките. Последвал негов отказ и съответно няколго удара от тяхна страна, първо от единия, който според полицията е с инициали П.Б., но иначе е известен като Петър Биберов.

Фотографът е с масивен оток и кръвонасядане в слабините.

36-годишният нападател е задържан за срок от 72 часа. 


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44