Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В Черноморец започва футболен турнир в памет на загиналия на пешеходна пътека Костадин Джардов

На стадиона в Черноморец започва футболен турнир в памет на 16-годишния Костадин Джардов, който загина на пешеходна пътека на пътя Бургас-Созопол.

Клубът „Свети Никола“, където е тренирал футбол Костадин, организира съвместно с Община Созопол турнира, каза треньорът на тима Тихомир Ангелов:

Четири отбора ще участват. „Свети Никола“ – град Черноморец, футболен клуб „Созопол“,  футболен клуб „Странджа - Агрокорн“ – Средец и футболен клуб „Ахелой“.

Костадин тренираше от 3 години, откакто е създаден отборът, каза още Ангелов и подчерта, че той е бил много добър футболист, а тази инициатива се прави, за да му бъде отдадена почит.

Всички малки футболисти са приели тежко загубата на съотборника си, но са се мобилизирали и излизат на терена в негова памет. Очакват се хора от три селища.

Турнирът ще се провежда всяка година, каза Тихомир Ангелов. 


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44