Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Организаторът на концерта на Смоуки: Завеждаме дело срещу „Ticketpro“

„Ticketpro“ не желаят да преведат парите, които дължат на организаторите на концерта на „Смоуки“ „Ливлов“ ООД. Това заяви един от съдружниците във фирмата Елена Лозанова:

Ние не сме доволни от техните отчети и смятаме, че не са достоверни.  Споразумяхме се за една сума, но и нея не изплатиха. И сега освен за тази неизплатена сума, която по договор и отчети трябва да бъде изплатена, ги съдим и за измама. В момента подготвяме нотариалната покана с адвокатите ни. След концерта те не са ни изплатили нито един лев, ние няма как да върнем билети, след като те не са спазили договора и не са ни изплатили средствата“, обясни Лозанова. 

Пред БНР - Бургас управителят на „Ticketpro“  Пламен Марков твърди друго.

На въпрос защо се налага да се намесят медиите, за да може фирмата организатор да излезе със становище, тя отговори, че до миналата седмица са сравнявали отчетите с управителя на  „Ticketpro“. Тази седмица е започнала и подготовката за делото.

До месец се очаква да стане ясно какъв ще бъде резултатът от казуса с билетите от несъстоялия се концерт на "Смоуки" в Бургас. Елена Лозанова обаче не се ангажира с точни срокове.


Подробностите в звуковия файл:




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Свързани новини

Стотици не могат да си върнат парите за концерта на Смоуки

Стотици бургазлии не могат да получат обратно парите си за отменения концерт на „Смоуки“  в Бургас, сигнализираха слушатели на БНР – Бургас.  От касата на Операта са обяснили, че сумата от събитието е преведена на организатора "Ливлов" ООД и те би следвало..

публикувано на 13.03.18 в 10:04

Ticketpro: Няма да връщаме пари, търсете си ги от организаторите

Организаторът на концерта на „Смоуки“ - "Ливлов" ООД, е отговорен за връщането на парите. Това заяви управителят на фирма „Ticketpro“ Пламен Марков.  „ Ние продаваме от чуждо име и на чужда сметка. Парите, които влизат при нас не са наши, ние..

публикувано на 13.03.18 в 11:25
ВИЖТЕ ОЩЕ

Джаз Уикенд предлага Бургас

Уикенд на музиката ще оцвети летните дни в Бургас през тази седмица. Жителите и гостите на града ги очаква музикалният фестивал "Джаз в Бургас". Културната програма на общината започва още от 11 юли, четвъртък, когато е и началото на феста. А през август..

публикувано на 08.07.24 в 14:23

Голям концерт събира в Бургас най-обичаните странджански изпълнители

Голям концерт на младия странджански народен певец Стойко Василев ще събере на  една сцена Янка Рупкина, Галя Гильова, Милка Андреева, Лазар Налбантов, Станка Пейчева, Никола Данданов, Стоян Ганчев, Костадин Михайлов, Катя Георгиева, стойко Петков, Нели..

публикувано на 08.07.24 в 13:09
Проф. Борислава Танева

Вечер на майсторските класове днес на "Солинария"

Класически произведения са подготвили за концерта тази вечер участниците в майсторските класове на младежкия арт фестивал „Солинария“. Тази година фестивалът предложи два мастър класа – по пиано и камерна музика, както и цигулка. Млади музиканти от..

публикувано на 08.07.24 в 12:18

Силвия Кацарова гостува с концерт-спектакъл в Поморие

Община Поморие подарява днес на своите жители и гости концерт-спектакъл на Силвия Кацарова. Тя ще заплени сърцата на публиката със „70 нюанса любов“, с които отбелязва и своя 70-и рожден ден и 50 години от първата си сценична изява.   На сцената ще се..

публикувано на 07.07.24 в 17:00

Саксофонистът на Рей Чарлз Крейг Бейли гостува с концерт в Бургас

Концерт с музиката на Рей Чарлз „RAY ON MY MIND SYMPHONY“, в който солисти са Петър Салчев и саксофонистът Крейг Бейли, свирил с легендарния музикант, ще гостува на 7 юли, на сцената на Летния театър в Бургас.    Роден преди няколко години и преживял..

публикувано на 07.07.24 в 16:00

Програма "Христо Ботев" и БНР Бургас надникнаха зад колисите на "Солинария"

Младежки арт-фестивал Солинария в Созопол в поредната съвместна продукция с Радио Бургас, също и на вълните на Програма "Христо Ботев": "Родена съм и съм израснала тук. Магичната душевност запленява. детството тук е емоция, Созопол подарява..

публикувано на 07.07.24 в 15:20

Силен старт на 4-ото издание на „Солинария“

Четвъртото издание на Младежкия арт фестивал „Солинария“ привлече интереса на ценителите на класическата и джаз музика по Южното Черноморие. В първата вечер талантливите пианистки от дуо „Атмосфери“ Мила Михова и Александра Дичева..

публикувано на 07.07.24 в 12:07