Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Президентът заяви, че не е подписал указа за освобождаване на Младен Маринов поради липса на съгласуване

Президентът Румен Радев
Снимка: БТА

Президентът Румен Радев заяви, че не е подписал указ за освобождаване на Младен Маринов като главен секретар на МВР поради липса на съгласуване.

Липсата на указ отложи предвиденото за този четвъртък гласуване на промените в правителството, след които е избирането на Младен Маринов за нов министър на вътрешните работи.

Държавният глава заяви, че правителството не е спазило законовата процедура при подобни случаи.

„Някак си се превърна в норма погазването на закона. Аз мисля, че това вече е диагноза за нашата демокрация“, заяви държавния глава, който участва в провеждащия се в Казанлък първи Национален събор на запасното войнство, който се провежда край Казанлък.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44