Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 ЧАСА С БНР-БУРГАС НА 2 ЮЛИ!

Специализираната прокуратура се очаква днес да внесе повече яснота по повдигнатото обвинение в тероризъм на 21-годишния шампион по борба Мохамед Абдулкадер.  Ще чуем бившият му треньор Николай Дачев, който не вярва във вината на младежа.

Темата ни днес - възражда ли се екологичният и селски туризъм, на фона на по-малкото чартъри от чужбина и очакванията за свит масов туризъм. Началото е след новините в 8 часа.

Да се върне ли утринната гимнастика в училище, носталгия по миналото или необходимост денят да започне с настроение? Тези въпроси си задават организаторите на конкурса  „Играй гимнастика, бъди здрав!” в община Ямбол. След 8.30 идеята коментира заместник-кмета Енчо Кирязов.

В часа за култура и изкуство представяме изложбата „Акварел“ в Градската художествена галерия на Бургас, посветена на Ненко Токмакчиев. Експозицията е част от ретро уикенда на община Бургас. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Булевард "Демокрация" на 25-ти октомври

Разкриха нова схема за продажба на наркотици, желаещите да се сдобият с дрога трябва само да сканират специален код. Последният ден от предизборната кампания започна със специализирана акция в Бургас, насочена и срещу купения вот. Подробностите са след малко в първия час. Също тогава ще проследим как върви подготовката за изборите в неделя в Бургас и..

публикувано на 25.10.24 в 14:55

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 25 ОКТОМВРИ!

Последен делник, последни часове за агитация преди изборите и последни делнични сюжети по… лятното часово време… А ние мотивираме утрото с най-сладката новина – петък е! Ранобудното лице на 25-ти октомври  разкриваме и от ефира на БНР – Бургас! В темите ни до 10.00 ч. очаквайте! В навечерието на изборите, проследяваме подготовката за..

публикувано на 25.10.24 в 06:56

"Булевард Демокрация" на 24 октомври

Темите  в предаването днес: Четири дни преди изборите ще гласуват ли 18-годишните, които имат за първи път право на това? Срещаме ви с четирима бургаски младежи. Как протича подготовката за вота в Турция, репортаж на специалния пратеник на БНР Мария Петрова.  Плоча беше открита днес в памет на хилядите българи бежанци от Македония и Тракия, заселили..

публикувано на 24.10.24 в 14:40

ОЧАКВАЙТЕ В „АКЦЕНТИ“ НА 24 ОКТОМВРИ:

Всяка сутрин трябва да се будим с нещо добро: добро настроение, добри чувства, добри намерения...и хубаво кафе! Здравейте в четвъртък, време за събуждане, край на сънищата, на ход са положителни мисли. Екипът ни днес – звукорежисьор е Мариян Райнов, новините представя Нина Рангелова, водещ е Стефка Бакърджиева.   Ето и темите в сутрешната ни..

публикувано на 24.10.24 в 06:30

Булевард "Демокрация" на 23-ти октомври

С европейски пари ще се ремонтират два стадиона в Бургас, кои са те разказваме след малко в първия час. Също тогава и една здравна тема с поглед към бъдещето. Бургас развива телемедицина и чрез нов проект ще надгражда това, което в момента извършва. Благодарение на новите технологии и свързаност ще се осигури педиатрична грижа селища, където такава..

публикувано на 23.10.24 в 14:55

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 23 ОКТОМВРИ!

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 23 ОКТОМВРИ! Сутрин зима, по обед лято – няма средно положение в сряда… Добро утро! 23-ти октомври балансираме по-успешно от ефира на БНР – Бургас! В темите ни до 10.00 ч. очаквайте! Кога ще пуснат парното на бургазлии и очаква ли се поскъпване на услугата през този отоплителен сезон –..

обновено на 23.10.24 в 07:05

"Булевард Демокрация" на 22 октомври

Темите в предаването: Специализирана полицейска акция срещу купуването на гласове и битовата престъпност в Сливен, Тополчане Нова Загора.Колко са задържаните и каква е била дейността им, разказва  кореспондентът ни в Сливен Стоян Радев  Помощник-фармацевти настояват за законодателни промени, свързани с дейността им, интервю с зам.-председателя на..

публикувано на 22.10.24 в 14:42