Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 11 ЮЛИ:

Днес сложете най-чаровната си усмивка, поканете най-хубавите си мисли, дайте воля на въоръжението си… понеделник е! Добро утро от БНР – Бургас!

Ето и темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч.:

-  В рубриката ни „Тема на деня“ - един проблем, който всяка година по това време фокусира вниманието ни и пак е на дневен ред. Опасният вредител коритуха отново е засегнал дъбови терени в Странджа. Сигналите за това са от лесовъда и общественик Дико Патронов, ще го чуем след новините в 8 ч.

-  ще ви срещнем и с украинката Алина от Днипро, която ще ни разкаже как вижда българското Черноморие през очите на бежанец и какво ѝ донесло то в момент на трудност, подробностите очаквайте след 8.30 ч.

-  в минутите за култура след 9 ч. ще ви разкажем  за изложбата  с едни от най-популярните офорти на Пабло Пикасо, която ще бъде открита тази седмица в Бургас, повече ще ни разкаже управителят на КЦ „Морско казино“ Людмила Кутиева.

-  „Солинария“, фестивалът на младите, се завръща на сцените в Созопол с поредица от концерти на най-горещите млади имена на българската класическа и джаз сцена. За участниците и програмата ще научим от артистичния директор на фестивала Гергана Несторова.

-  ще добавим новини, хороскоп и културен афиш!

-   




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

ОЧАКВАЙТЕ В „АКЦЕНТИ“ НА 13 ЮНИ:

Не мислете за нещата, а просто ги правете. Четвъртък е подходящия ден за това! Да го започнем с усмивка, добро настроение и любимото кафе. Добро утро! Екипът ни днес – звукорежисьор е Мариян Райнов, новините представя Ивайло Пеев, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето и темите в струшната ни програма от 7 до 10 ч: -   В рубриката ни „Тема..

публикувано на 13.06.24 в 06:30

Булевард "Демокрация" на 12-ти юни

Изборите отминаха, кои са отличниците по преференции в Бургаска област и кои получиха най-малка лична подкрепа, ще обобщим след малко. Политическата линия в първия час ще завършим с Цончо Ганев, водачът на листата на "Възраждане" в Бургас ще анализира представянето им.  С подобрено качество е питейната вода на квартал "Сарафово" след цялостната..

публикувано на 12.06.24 в 14:50

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР –БУРГАС НА 12 ЮНИ!

Резултатите от вота 2 в 1 и евентуалните варианти за съставянето на правителство продължаваме да коментираме и тази сутрин. Поредният ни събеседник е съпредседателят на партия „Зелено движение“ Даниела Божинова, която остава извън 50-тото Народно събрание, но доскоро бе част от коалицията ПП-ДБ. Ще я чуем след новините в 8 часа. Със..

обновено на 12.06.24 в 07:13

"Булевард Демокрация" на 11 юни

Темите в предаването: Два дни след изборите за Народно събрание и Европейски парламент търси коментари на случващото се в страната и Европа. Двете страни на една монета, какво се случва в коалицията ПП-ДБ и какво сочат направените анализи. Ще чуем  координатора  за региона на ПП Емил Соколов и  избрания за депутат Димитър Найденов от Демократична..

публикувано на 11.06.24 в 14:51

ОЧАКВАЙТЕ В „АКЦЕНТИ“ НА 11 ЮНИ:

Животът ни учи как да управляваме времето, а времето как да ценим живота! Добро утро във вторник. Да започнем деня с усмивка и добро настроение. Екипът ни днес – звукорежисьор е Ваня Желева, новините ще представя Християна Йорданова, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето и акцентите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч: -   В рубриката..

публикувано на 11.06.24 в 06:30

Булевард "Демокрация" на 10-ти юни

Постоизборно ще е предаването ни днес. Изборния ден ще обобщи председателя на РИК Бургас, ще видим и какво мислят бургазлии за бъдещето на новия парламент и голямата изненада - партия "Величие". Ще чуем техния координатор Михаил Динев. Тодор Иванов, ще коментира пък резултата на Има такъв народ. Те за пръв път се явяват на евроизбори и печелят едно..

публикувано на 10.06.24 в 14:50

ОЧАКВАЙТЕ В "ИСТОРИИ ЗА ДОБРОТО" ОТ 17 ДО 18 Ч.:

Отново сме готови да ви разкажем за положителни примери и каузи в ежедневието ни, да ви срещнем с добри хора и да ви  заредим с положителни емоции. Звукорежисьор е Теодора Кралева, аз съм Стефка Бакърджиева.  В предаването ни днес: -  В рубриката Мисия Добро ще ви разкажем за благотворителния футболен турнир В Бургас, които се..

публикувано на 09.06.24 в 15:30