Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 3 АПРИЛ!

Какво показа фотофиниша на изборното броене и кого ще изпратят в парламента избирателите от областите Бургас, Ямбол и Сливен? Отговорите търсим заедно тази сутрин.

Следим работата на Районната избирателна комисия. С връщането на хартиената бюлетина се върна и старата позната картина на разнасянето на чували с бюлетини, както и безсънната нощ за Районните и секционните комисии. Приемането на протоколите и обработването им забавя процеса на отчитането на изборните резултати. Как се отразяват на изборния процес промените, които бяха направени в Изборния кодекс според представителите на секционните комисии проверяваме след 7.30.

След новините в 8 часа ще чуем Светлин Тачев от Галъп, агенцията, с която БНР работи и на тези избори.

Даниела Божинова, втората в листата на ПП-ДБ от 2-и МИР Бургас, ще бъде наш събеседник след 8.30.

Какво следва-коментар на ПР-експертът и писател Нидал Алгафари, който представи в Бургас новата си книга „Рано или късно“.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Булевард "Демокрация" на 28-ми юни

Първия час на предаването ще е политически. Жечо Станков и Андрей Рунчев от ГЕРБ ще коментират консултациите при президента и очакванията за първия мандат, който другата седмица ще връчи държавния глава. От понеделник се очаква да влезе в сила 15% таван на надценката на хляба. До какво ще доведе това решение на предния парламент коментира Марияна..

публикувано на 28.06.24 в 14:50

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 28 ЮНИ!

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 28 ЮНИ! Във всяка работа има три положителни неща: петък, заплата и отпуска... Петък е! Лято е! Една очаквано добра комбинация! Добро утро на 28-ми юни! Най-актуалното от деня събираме в сутрешния ефир на БНР – Бургас. Ето какво сме ви приготвили във времето до 10.00 ч. Бизнес среща в Бургас даде..

публикувано на 28.06.24 в 06:51

"Булевард Демокрация" на 27 юни

Темите в предаването днес: Проблемите на туристическия бранш с работниците от 3-и страни се оказа, че не се изчерпват само със забавените с месеци визи, които трябваше да издадат консулските ни служби. Цялата процедура по престоя им в страната ни също се оказа минирана от законодателите. Защо -ще чуем от  Даниела Костадинова. Двама млади мъже се..

публикувано на 27.06.24 в 14:23

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 27 ЮНИ!

Добро утро в четвърътк-27 юни! Смислени хора, успешни срещи и благи думи по пътя ви в делника пожелава сутрешният екип на БНР-Бургас. Ето и част от акцентите до 10 часа: Проблемът с нерегламентираното къмпингуване в залива Вромос стои и този сезон. Основната причина е в липсата на наредба, която ясно да определя правилата. Това заяви пред..

публикувано на 27.06.24 в 07:12

Булевард Демокрация на 26-ти юни

В пожароопасния сезон как може с превантивни мерки да намалим горските пожари. Това е днешната ни тема. В първия час ще чуем Владимир Димитров от сдружение "Зелена Странджа" и опита на община Болярово, където риска е особено голям. В коментарната рубрика проф. Николай Радулов, ще сподели политическите си очаквания за кабинет.  Първото сдружаване между..

публикувано на 26.06.24 в 14:50

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 26 ЮНИ!

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 26 ЮНИ! Лято e! Косата става по-светла. Кожата по-тъмна. Водата по-топла. Музиката по-силна. Нощите по-дълги. Животът става по-хубав! Добро утро в сряда! Утрото по морето вече ухае на плажно мляко и водорасли… Най-актуалното от 26-ти юни, донякъде и с дъх на море, събираме в сутрешния ефир на БНР – Бургас...

публикувано на 26.06.24 в 07:02

"Булевард Демокрация" на 25 юни

Темите в предаването: С разпит на свидетели започна по същество делото за смъртта на бургаските полицаи Атанас Градев и Йордан Илиев. Обвиняем за престъплението е сирийският гражданин с хуманитарен статут на бежанец Омар Аднан.  Репортаж на Даниела Костадинова. 15%  таван на надценка на хляба трябва да отпадне, тя е въведена от предишния Парламент в..

публикувано на 25.06.24 в 14:33