Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Откриха овъглено тяло на мъж в изгорял автомобил край Варовник

Снимката е илюстративна

Мъж е починал след запалване на автомобила му край село Варовник, съобщават от полицията в Бургас. 

Овъгленото му тяло е открито на мястото на водача в събота следобед. Колата, собственост на 34-годишен мъж, е изгоряла напълно. По случая се води досъдебно производство.


По публикацията работи: Нина Рангелова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Задържаха в Твърдица трима

Трима са арестувани при специализираната полицейска акция срещу купуването на гласове в град Твърдица. Полицията проверява схемата – дърва за огрев срещу гласове. Конфискувано е и голямо количество дървесина.  Над 35 кубика незаконно придобити дърва за огрев са конфискувани от частни домове в ромската махала на Твърдица. Комисар  Димитър Кикьов обяви,..

публикувано на 03.10.24 в 11:31

Откриха наркооранжерия във Винарско

Служителите на ОД на МВР Бургас са установили голяма оранжерия за отглеждане на наркотични вещества в село Винарско. Подробности за операцията ще има по-късно днес от директора на бургаската полиция старши комисар Владимир Маринов и зам.-окръжният прокурор Мануел Манев.  Очаквайте още информация!

публикувано на 03.10.24 в 10:41

Следствени действия на пътя Шумен-Карнобат

Днес, от 11 ч. движението по второкласната пътна отсечка Шумен-Карнобат ще се осъществява двупосочно в една лента. Причината е следствени действия на "Пътна полиция". това съобщи Агенция „Пътна инфраструктура“.  Шофьорите да се движат с повишено внимание. Трафикът ще се регулира от "Пътна полиция".

публикувано на 03.10.24 в 10:32
архив

В ход е СПО срещу купуване на гласове в Бургас

В ход е специализирана полицейска операция по противодействие на престъпленията, свързани с политическите права на гражданите, ограничаване разпространението на наркотични вещества и битовата престъпност. В проверките са включени екипи на „Охранителна полиция”, „Пътна полиция”, „Икономическа и криминална”, както и екипи на бургаската жандармерия...

публикувано на 03.10.24 в 08:49

Двама гранични полицаи пострадаха при пътен инцидент снощи

Двама полицаи пострадаха снощи при пътен инцидент, около 19:40 часа, на пътя Бургас-Малко Търново, на разклона за квартал „Крайморие“, съобщи говорителят на бургаската полиция Цветелина Рандева. Лек автомобил, управляван от 49-годишна жена от Бургас, при извършване на ляв завой е отнел предимството на правомерно движещия се джип на "Гранична полиция"...

публикувано на 03.10.24 в 08:41

Илков: Към момента няма данни за заплахи от тероризъм заради напрежението в Близкия изток

Към настоящия момент няма данни от българските и партньорските служби за заплахи от тероризъм и влошаване на средата за сигурност заради напрежението в Близкия изток. Това обяви служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков. Взети са мерки, сред тях - засилена охрана на Посолството на израелската държава в София и на други обекти. "Активни и..

публикувано на 02.10.24 в 13:31

Радев свиква извънредно заседание на КСНС заради конфликтите в Близкия изток

Президентът Румен Радев свиква извънредно заседание на Консултативния съвет за национална сигурност в петък в 10 часа, съобщиха от "Дондуков"2. От там уточниха, че темата на заседанието е "Рискове и заплахи пред националната сигурност в контекста на конфликтите в Близкия изток". Участниците в срещата ще обсъдят мерките, които трябва да бъдат предприети..

публикувано на 02.10.24 в 12:38