Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Ден до пладне" на 18 май

Темите, с които обобщаваме седмицата

Как започва делото за смъртта на двамата полицаи на Трапезица?

КНСБ в опит да бъдат увеличени заплатите в Бургасбус.

В какви схеми пазят жертвите на трафика на хората?

Коментар от Фармацевтичния съюз относно слушателски сигнал до БНР Бургас за издаване на рецепти от частна болница.

Кога ще бъде построена бургаската детска болница и кой ще работи в нея?

Доволни ли са бургаските ученици от темите и задачите на държавния изпит по БЕЛ?

Защо пак в началото на лятото говорим за липса на кадри?

Промени в паркирането в Созопол това лято.

Защо един хотелиер минава разстоянието от Шабла до Резово?

Среща с творчеството на Стефан Марков .

Ще ви поканим на кулинарен фестивал в Малко Търново и на Нощта на музеите, която е тази вечер.


По публикацията работи: Десислава Златева

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 17 ЮНИ!

Понеделниците през лятото са едно друго преживяване! Гледаме на новата седмица като нова възможност за сбъдване и приключения, а работата се случва между другото. С тази отправна точка ви приветстваме на вълните на БНР Бургас в утрото на 17 юни. Сутрешният екип -Петя Янакиева, Християна Йорданова е нашият новинар тази сутрин. Ваня Желена е на..

публикувано на 17.06.24 в 07:18

ОЧАКВАЙТЕ В "ИСТОРИИ ЗА ДОБРОТО" ОТ 17 ДО 18 Ч.:

Отново сме готови да ви разкажем за положителни примери и каузи в ежедневието ни, да ви срещнем с добри хора и да ви  заредим с положителни емоции. Звукорежисьор е Мариян Райнов, аз съм Стефка Бакърджиева.  В предаването ни днес: -  В рубриката "Мисия Добро" ще ви разкажем за проект, който реализират младежите от сдружение „Социален..

публикувано на 16.06.24 в 15:30

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" НА 16 ЮНИ!

Събирачи на спомени и хубави мигове-такива нека бъдем в началото на лятото, докато все още зеленото не е прегоряло от жаркото слънце, а въздухът ухае на липи. И ни връща към други лета и спомени, към детството. Ето тук изскача един вълшебен образ, какъвто има всеки от нас-този на бабата. На бабите в нашия живот е посветен сборника..

обновено на 16.06.24 в 10:29

"Булевард Демокрация" на 14 юни

Темите в предаването: След градушката в Нова Загора, каква е обстановката днес и как държавата може да помогне, репортаж на Стоян Радев. Съюзът на собствениците от Слънчев бряг изпрати протестно писмо до пет институции заради започналия ремонт на пътя Сарафово -Бургас и  образуващите се огромни задръствания, позиция на председателя Пламен Копчев и..

публикувано на 14.06.24 в 14:22

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 14 ЮНИ!

Летният дъжд действа по-добре от всеки климатик. Затова го очакваме с нетърпение, стига да не му става навик. Охлаждаме страстите и след политическата жега през седмицата с най-добрата новина – петък на хоризонта! Добро утро на 14-ти юни! Започваме последния делник с хубави мисли и бистри идеи в сутрешния ефир на БНР - Бургас. Ето какво сме..

обновено на 14.06.24 в 06:57

Булевард "Демокрация" на 13-ти юни

Град с големината на орех унищожи част от прасковената реколта в Сливенско, още преди да бъде събрана. Най-големите щети са в село Мечкарево, където ще отидем ефирно в началото на предаването. Ще продължим с полетите от бургаското летище и има ли нови дестинации. Изявлението на Бойко Борисов и поканата му за експертен кабинет, с премиер от ГЕРБ е тема..

публикувано на 13.06.24 в 14:58

ОЧАКВАЙТЕ В „АКЦЕНТИ“ НА 13 ЮНИ:

Не мислете за нещата, а просто ги правете. Четвъртък е подходящият ден за това! Да го започнем с усмивка, добро настроение и любимото кафе. Добро утро! Екипът ни днес – звукорежисьор е Мариян Райнов, новините представя Ивайло Пеев, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето и темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч: -   В рубриката ни..

публикувано на 13.06.24 в 06:30