Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Крумовград с тежка тренировка в Турция

2
Снимка: ПФК Крумовград

Отборът на Крумовград тренира усилено в Белек, Турция, където протича основната част от подготовката на тима за пролетния полусезон. 

“Жълто-сините” се готвят при отлични условия за отбора. 

Станислав Генчев и момчетата му ще бъдат в южната ни съседка до 6 февруари.

Първата контрола на тима е на 20 януари (събота) срещу унгарския Кечкемет.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Вижте още

Кърджалийският боксьор Ергюнал Сабри ще се бори за квота за Летните олипмийски игри

България ще изпрати четирима боксьори при мъжете на световната олимпийска квалификация в Банкок. Последната битка за квоти за Летните олипийски игри в Париж ще се проведе от 23 май до 3 юни. Националите ни заминават тази вечер за столицата на Тайланд, като ще бъдат водени от треньорите Жоел Арате, Валентин Поптолев и Александър Александров. Ергюнал..

публикувано на 16.05.24 в 17:40
Състезателите на

Радостина Лулова и Здравко Петров от "Юнак" станаха европейски вицешампиони

Две европейски вицешампионски титли по екипировъчен силов трибой спечелиха в първенството на стария континент атлетите от Спортен клуб "Юнак" в Кърджали. Радостина Лулова, в кат. до 63 кг при жените с общ резултат 550 кг в трите движения, и Здравко Петров, в кат. до 83 кг при мъжете с общ резултат 772.5 кг, извоюваха сребърните медали в трибоя в..

публикувано на 16.05.24 в 15:44

Момчилградчанинът Петър Стойчев преплува дългия около 45 км проток Молокай в Хавай

Момчилградчанинът Петър Стойчев успя да преплува дългия около 45 километра проток Молокай в Хавай, след като прекара във водата близо 19 часа за най-дългото си маратонско плуване, в което демонстрира невероятна воля и се справи с множество трудности.  Той е първият българин, успял да преодолее този проток и вече е успял в четири от маратоните във..

публикувано на 16.05.24 в 13:16

Бронз за "Топлика" от държавните финали по хандбал

Завърши държавният финал по хандбал за момичета до 11 г. В последния ден момичетата на „Топлика“ Минерални бани излязоха в битка за бронзовите медали срещу отбора на Ловеч 98. Мачът започна с няколко пропуска за „Топлика“, но бързо след това те успяха да влязат в правилния ритъм на игра и натрупаха преднина, като първото полувреме, завърши 9:2 в..

публикувано на 16.05.24 в 10:04

"Саяна" Хасково победи с 4:0 като гост "Левски" Карлово

Съставаът на "Саяна Хасково" разгроми като гост "Левски Карлово" с 4 на 0.   "Домакините имаха кадрови проблеми. Отсъстваха някои от титулярите им. Това наклони силно везните в наша полза. Успяхме да докажем през цялото време, че сме по-добрия отбор на терена. Сега вече гледаме към следващия мач, който няма да бъде никак лесен. Предстои ни..

публикувано на 15.05.24 в 11:12
Емилия Стоянова, Алпай Ибрям и Маргарита Дабева завоюваха бронзови медали на Европейското първенство по канадска борба в Братислава

Три бронза за "силните ръце" на Кърджали на Европейско първенство

С три бронзови медала си дойдоха от XXXIII-то Европейско първенство по канадска борба състезателите от Спортно - туристически клуб за хора със сензорни увреждания "Родопи", Кърджали. Състезанието се проведе в Братислава, съобщи председателят Емилия Стоянова.  Шестима състезатели от кърджалийския тим се включиха в надпреварата, четирима от тях с..

публикувано на 14.05.24 в 00:23

С три бронзови медала по канадска борба си дойдоха състезателите със сензорни увраждания

С три бронзови медала си дойдоха от 33-то Европейско първенство по канадска борба състезателите от Спортно - туристически клуб за хора със сензорни увреждания "Родопи", Кърджали.  Състезанието се проведе в Братислава. Шестима състезатели се включиха в надпреварата, четирима от тях с увреждания  - Емилия Стоянова, Маргарита Дабева, Росен Седефчев и..

публикувано на 13.05.24 в 16:05