Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Нов играч в отбора на Арда

Димитър Велковски е новото попълнение в отбора на АРДА. Това стана факт,  след като играчът уточни условията си със спортния директор Ивайло  Петков. Той си подписа под договор за две години. Димитър  Велковски играе на поста защитник. Своята кариера започва в тима на Ботев Враца, след което играе
още за Локомотив Сф, Локомотив Пд, Славия, Серкъл Брюж, Медж (Легница,Полша). За последно игра в кипърския Докса. Новото попълнение на АРДА има мачове за младежките национални отбори на  България U19 и U21. Това съобщиха от футболния тим.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още
Делян Пеевски

Съпредседателят на ДПС Делян Пеевски има банкова сметка с над три милиона лева

Съпредседателят на ДПС Делян Пеевски има банкова сметка с над три милиона лева, става ясно от декларацията му за имуществено състояние, подадена пред Антикорупционната комисия . Освен сметката с над три милиона лева, Делян Пеевски има също сметки в евро и долари и ползва няколко недвижими имоти в столицата с договор за наем. Депутатът..

публикувано на 23.08.24 в 19:15

Съдът задържа обвиняем за умишлено убийство в Кърджали

Днес, 23 август 2024 г., Окръжен съд – Кърджали взе мярка за неотклонение „задържане под стража“ по отношение на обвиняемия К.И., на 27 години, от гр. Кърджали, на когото е предявено обвинение за извършено престъпление по чл.115 от НК за това, че в периода от 16.08.2024г. до 19.08.2024 г. умишлено умъртвил Н.М., на 67 години, от гр. Кърджали...

публикувано на 23.08.24 в 19:10

Катастрофа на разклона за Балабаново

Пътнотранспортно произшествие е станало на републикански път I-5, на разклона на село Балабаново, в посока Кърджали. На място са пристигнали екипи на полицията и пожарната видя репортер на Радио Кърджали. Платното не е затворено за движение.

публикувано на 23.08.24 в 18:12

До 26-и август неработещите зрелостници трябва да платят здравната си вноска за юли

До 26 август Всички, които са завършили средното си образование тази година и са се дипломирали, но не са започнали работа веднага, трябва да преведат здравноосигурителната си вноска за юли, съобщават от Националната агенция за приходите (НАП) . Документът се подава до 25-о число на месеца, следващ месеца, през който е възникнало задължението..

публикувано на 23.08.24 в 15:43

С богата празнична програма отбелязват Денят на Хасково

На 8 септември, Рождество на Пресвета Богородица, е Дентя на Хасково. Заместник-кметът на Общината Мария Вълчева представи днес празничната програма.  Звезди на българската популярна музика, гост-музиканти от чужбина, Пиано бар под звездите, автокино с хитови български ленти, ретро-парад на автомобили, множество културни, спортни и детски прояви..

публикувано на 23.08.24 в 14:36

Над 30 населени места в област Кърджали са на воден режим

От седемте общини на област Кърджали, единствено в община Крумовград няма проблем с водоснабдяването. Над 30 населени места в областта са на воден режим. Става въпрос за малки населени места, каза в ефира на Радио Кърджали областният управител Никола Чанев. Най-сериозно е положението в две села на община Кърджали, като на практика тези две села нямат..

публикувано на 23.08.24 в 12:02

Задържаха близо 23 хиляди килограма прах за пране на "Капитан Андреево"

Митническите служители на МП "Капитан Андреево" задържаха „маркови“ 17 228 текстилни изделия и парфюми, както и 22 870 кг "марков" прах за пране при митнически проверки на превозни средства, влизащи в страната от Турция.  При един от случаите на 17.08.2024 г.  митническите служители извършват щателна проверка на товарен автомобил, с чужда..

публикувано на 23.08.24 в 11:24