Футболистите на "Крумовград" представиха новите си екипи

Малко преди старта на новото футболно първенство дебютантите в елита "Крумовград" представиха официалния си екип за сезон 2023/24. Крумовградчани играеха в синьо с жълти ивици през гърдите и жълти кантове на ръкавите във Втора лига през миналата година...

публикувано на 14.07.23 в 18:31

"Арда" подписа с нов футболист

Към отбора на ПФК "Арда" се присъедини защитникът Христо Митев. Това стана, след като футболистът се срещна със спортния директор на клуба Ивайло Петков и двете страни се разбраха да подпишат договор за две години. Христо Митев е на 23 години и играе на..

публикувано на 13.07.23 в 08:43

Стайков и Кадир спират да се състезават, ако не намерят спонсори

Въпреки серията от победи в рали шампионата на България, има вероятност от следващия сезон пилот Пламен Стайков и навигаторът Рафи Кадир да спрат състезателната си кариера.  Това ще стане, ако не успеят да привлекат рекламодатели и да закупят по-нова..

публикувано на 12.07.23 в 13:15

Арда Кърджали стартира с домакинство новия сезон

Спортно-техническата комисия към БФС взе решение да размени дните на две от срещите в първия кръг на efbet Лига.  Става въпрос за Крумовград – Лудогорец и двубоят Арда - Черно море пък от петък е преместен за събота. Срещата от I – ви кръг..

публикувано на 11.07.23 в 11:25

ФК Крумовград подписа с бразилски нападател

Бразилският нападател Патрик Луан подписа договор с новака в елита Крумовград, съобщиха от клуба. Луан е на 24 години и играе като централен нападател.  В кариерата си футболистът е играл в Бразилия и в няколко швейцарски отбора.

публикувано на 11.07.23 в 10:46
Плавен Стайков, Руфи Кадил

Пламен Стайков и Рафи Кадир спечелиха рали спринт Бесапара

Екипажът на "Флат-аут" Пламен Стайков и Рафи Кадир са победителите на рали спринт Бесапара.  Състезанието се състоя в неделя, а феновете на автомобилния спорт се насладиха на 6 етапа, както и на един специален етап, който се проведе в град Пазарджик, но..

публикувано на 11.07.23 в 09:02
Плавен Стайков, Рафи Кадил

Пламен Стайков и Рафи Кадир участват във втория кръг от рали шампионата

Пламен Стайков и Рафи Кадир и тяхната Шкода Фабия R5 ще се състезават във втория кръг от рали шампионата в България, който ще се проведе в Пазарджик.  Рали спринт „Бесапара” е второто спринтово състезание от календара на Автомобилната Федерация на..

публикувано на 08.07.23 в 09:33

"Арда" се подсили с нигерийски ляв защитник

Пореден трансфер бе осъществен от ръководството на Професионален Футболен Клуб АРДА. Днес договор за 3 години подписа нигериецът Окезие Принц Ебенезер, който идва  от арменския Ноа.  След преминаване на задължителните медицински  изследвания, Окезие..

публикувано на 04.07.23 в 12:40

АРДА подписа с Мартин Стойчев

Днес футболистът Мартин Стойчев подписа едногодишен договор с ПФК АРДА. Деветнадесетгодишният Стойчев ще бъде преотстъпен от столичния Септември.  Спортният директор на АРДА Ивайло Петков и Стойчев проведоха среща и след направените медицински прегледи,..

публикувано на 01.07.23 в 14:54

Лъчезар Котев се връща в "Арда" за една година

Бившият футболист на ПФК АРДА Лъчезар Котев отново е част от отбора.  В началото на годината Котев бе продаден на руския Химки, с което се превърна в първия футболист на АРДА, който е трансфериран зад граница. Днес след среща със спортния..

публикувано на 28.06.23 в 17:58

АРДА се раздели с още един футболист

ПФК АРДА и защитникът Джунейт Али се разделиха по взаимно съгласие. Това стана след среща на двете страни, на която бе взето това решение. Опитният защитник, който се присъедини преди една година към АРДА има 25 мача с фланелката на отбора.

публикувано на 26.06.23 в 14:16
Стефан Зеиров

Кърджалиецът Стефан Зеиров мери сили с най-добрите по бадминтон в Малайзия

Единадесетокласникът Стефан Зеиров от СУ „Отец Паисий“ представя Кърджали в националния отбор при юношите до 19 години в един интересен спорт – бадминтон. На държавния личен шампионат е втори тази година, което му отрежда място в националния тим...

публикувано на 26.06.23 в 10:47

12 златни медала спечелиха тежкоатлетите от Момчилград на Държавното лично първенство в Русе

Общо 12 златни медала спечелиха тежкоатлетите на СК "Наим Сюлейманоглу" от Държавното лично първенство по вдигане на тежести. Надпреварата се проведе в Русе със съдействието на Община Русе, Министерство на младежта и спорта и Българска федерация по..

обновено на 24.06.23 в 17:21

Арда победи Марица в контролна среща. Александър Тунчев бе съдия

Арда победи Марица (Пд) с 3:1 в контролна среща играна на стадиона в Момчилград. Пловдивчани откриха резултата в 6-ата минута чрез Радослав Апостолов. В 23-ата Радослав Цонев бе точен и възстанови равенството. След почивката паднаха още две попадения, техни..

публикувано на 24.06.23 в 13:58

Кърджали е домакин на ученическите игри по баскетбол

В спортна зала "Арпезос" стартираха финалите на ученическите игри по баскетбол за 8-10 клас. Участие взеха 10 отбора от цялата страна. Тържественото начало поставиха златните момичета от клуба по спортна аеробика на Кърджали и децата от вокалната..

публикувано на 24.06.23 в 09:40

Арда пусна абонаментните карти за новия сезон

Арда пусна в продажба абонаментните карти за сезон 2023/24.  Пропуските ще важат за домакинските мачове на отбора в efbet Лига и Купата на България. Ето какво написаха от клуба: Фенове на АРДА, бихме искали да Ви съобщим, че от днес в продажба са..

публикувано на 24.06.23 в 08:55

ПФК Крумовград с две нови попълнения

ПФК Крумовград привлече две нови попълнения. През новия сезон в елита екипа на отбора ще носят Божидар Кацаров и Александър Георгиев. Кацаров за последно бе част от Локомотив София, а Георгиев игра в Арда Кърджали. Кацаров изигра 66 мача с екипа на..

публикувано на 24.06.23 в 08:21
Григор Димитров

Григор Димитров се изправя срещу Франсиско Серундоло от Аржентина

Най-успешният български тенисист в историята  Григор Димитров се изправя срещу осмия поставен Франсиско Серундоло от Аржентина в мач от осминафиналите тенис турнира на трева от сериите ATP 500 в лондонския "Куинс Клъб".  Двубоят между двамата е тази..

публикувано на 22.06.23 в 11:50

ПФК Крумовград привлече халф от Берое

Крумовград официално привлече халфа Серкан Юсеин, който през миналата кампания игра за Берое.  Това обявиха от клуба в социалните мрежи.  27-годишният футболист е играл за отборите на Ботев (Пловдив), Лудогорец, Царско село, ЦСКА 1948, а за последно бе..

публикувано на 22.06.23 в 10:50

Тази събота Арда посреща Марица - Пловдив

5 контроли ще изиграят футболистите на Арда по време на лятната подготовка за новия сезон.  Първата среща ще е срещу втородивизионния Марица (Пд) тази събота на „Арена Арда“  и още четири в Боровец, за където тимът ще отпътува на 26 юни.  Там небесно..

публикувано на 22.06.23 в 09:55