Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ГЕРБ-СДС в Плевен регистрира листата си с кандидат депутати за изборите за Народно събрание

Снимка: Латинка Светозарова

ГЕРБ-СДС в Плевен регистрира листата си с кандидат депутати за изборите на 9 юни за Народно събрание. Те ще се борят за три мандата от региона.

Водач на листата е Пламен Тачев, втори е Валери Лачовски, областен координатор на ГЕРБ. Досегашният депутат Пламен Тачев благодари за доверието:

"... за това, че съм водач за пореден път на листата, съставена от млади и опитни. Има експертиза, има самочувствието за тези избори, защото ще се видим наистина като първа политическа сила към момента. Имаме и основание да смятаме, че и с помощта на кмета на Общината д-р Христов, който е издигнат от ГЕРБ и добрата комуникация с него, тези неща, които в кампанията поемем, и аз като водач на листа, с голяма степен на сигурност ще бъдат изпълнени".

"Ще водим изключително положителна кампания, гледайки напред, казвайки какво сме свършили, а то не е малко", посочи още той.

Валери Лачовски:

"И със сигурно сме отговорни в действията си - това, което правим. Да, ще гоним трети мандат, категорично. Предният път не ни достигна малко, но сега смятаме, че можем да го постигнем".


По публикацията работи: Явор Римски
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна