Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Избори за местна власт 2023 г.

Ваня Григорова: Малкият човек трябва да е в центъра на политиката на общината

Снимка: БГНЕС

„Направихме първата стъпка, която е най-важната – поставихме в центъра на дебата проблемите на работещите хора, на малкия човек“, каза подкрепяната от обединената Левица - БСП за България, Левицата и др., Ваня Григорова, след като стана ясно, че според резултатите от екзитпола отива на балотаж за кмет на София срещу кандидата на ПП-ДБ, Спаси София Васил Терзиев.

По думите й, за балотажа ще търси подкрепа от всички партии, коалиции и неправителствени организации, които смятат, че малкият човек всъщност не е малък и има основание той да бъде поставен в центъра на политиката на столична община. 


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Липсата на ясна политическа посока и приоритети овластява администрацията

"Държавен служител не е мръсна дума" – с такъв лозунг в началото на април протестираха държавните служители под прозорците на властта. Причината беше драстичното изоставане във възнагражденията на служителите в държавната администрация спрямо средната..

публикувано на 12.06.24 в 11:50

България ще участва в Tourism Expo Japan 2024

По инициатива на посолството на България в Япония тази година страната ще бъде представена с национален щанд на Международното туристическо изложение Tourism Expo Japan 2024, което ще се проведе в японската столица Токио. Туристическото..

публикувано на 12.06.24 в 09:05
Снимка: Facebook / Юридически факултет на СУ „Св. Климент Охридски“

Езикът на европейското право е в основата на най-старата специализирана магистърска програма в България

В разгара на тазгодишната кандидат студентска кампания сякаш риторичен звучи въпросът - коя ще бъде най-желаната специалност в Софийския университет "Св. Климент Охридски". За последните четири години безапелационен избор номер едно в желанията на..

публикувано на 11.06.24 в 10:40