Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Нови хоризонти пред младежките организации в Източна Европа

Снимка: Асоциация за развитие на българския спорт

Второто издание на проекта "Академия за младежки работници 2.0" разшири обхвата на инициативата, като насочи вниманието към развитието на младежките организации в Полша, България, Гърция и Македония. Академията е съфинансирана по програма Еразъм+ на Европейския съюз, като обучението е разпределено в осем тематични модула. 


Сред тях са ангажиране на гражданите, ефективна комуникация, новаторски маркетинг, използване на социални медии, информационни и комуникационни технологии, стратегии за набиране на средства и др..

Като подчертава своята ангажираност към непрекъснатото развитие на младежките инициативи в региона, Академията за младежки работници 2.0 създава мрежа от занимателни и образователни събития, насочени към младите хора


На заключителната си конференция през декември 2023 в Полша, проектът успешно представи резултатите от своята работа и продължава да вдъхновява младежките лидери за активно участие в обществото. Разработените в  рамките на няколко години инструменти за устойчивост на младежките организации са налични за свободно ползване на сайта на инициативата.

Снимките са предоставени от "Асоциация за развитие на българския спорт" 


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Националният археологически музей участва в Европейските дни на археологията

По-различен поглед към науката Археология – като основа за комуникация, публично споделяне на европейското наследство, и по-лесен достъп до него – дава инициативата Европейски дни на археологията 2024, която се провежда в редица държави на континента...

публикувано на 15.06.24 в 10:25
Архив

"Поход за семейството" ще се проведе в София, Пловдив и Варна

Национален "Поход за семейството" ще се проведе днес в три града на страната - София, Пловдив и Варна. В столицата проявата започва от 16 часа - от Народния театър "Иван Вазов", откъдето ще потегли към Съдебната палата, по булевард "Витоша" и ще стигне..

публикувано на 15.06.24 в 10:05
Димитър Главчев

Служебният премиер представя България на Срещата за мир в Украйна

Служебният премиер Димитър Главчев ще участва в Първата среща на върха за мир в Украйна на 15 и 16 юни в швейцарския курорт Бюргенщок. Форумът, организиран от Швейцария и Украйна, се очаква да постави рамка за бъдещи мирни преговори с Русия. Ще бъдат..

публикувано на 15.06.24 в 09:20