Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ПП –ДБ смятат, че срещу тях е започнала политическа атака

Атанас Атанасов
Снимка: БТА

Съпредседателят на ДБ Атанас Атанасов, обвини доскорошните си партньори в управлението (от ГЕРБ – СДС) в политическата атака към ПП –ДБ.

"Свидетели сме на организирана и координирана операция за дискредитиране на коалицията ПП-ДБ чрез използване на нереформираните прокуратура и служби за сигурност. Използват ги тези, които провалиха ротацията", изтъкна Атанасов. Той припомни казаното от министъра на МВР в оставка Калин Стоянов, че щабът на МВР по време на изборите трябвало да бъде оглавен от главния секретар Живко Коцев, който днес подаде оставка.

Според Атанасов доскорошните политически партньори на ПП-ДБ от сглобката са направили така, че в навечерието на изборите да отстранят точно този главен секретар.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Липсата на ясна политическа посока и приоритети овластява администрацията

"Държавен служител не е мръсна дума" – с такъв лозунг в началото на април протестираха държавните служители под прозорците на властта. Причината беше драстичното изоставане във възнагражденията на служителите в държавната администрация спрямо средната..

публикувано на 12.06.24 в 11:50

България ще участва в Tourism Expo Japan 2024

По инициатива на посолството на България в Япония тази година страната ще бъде представена с национален щанд на Международното туристическо изложение Tourism Expo Japan 2024, което ще се проведе в японската столица Токио. Туристическото..

публикувано на 12.06.24 в 09:05

България днес - 11 юни 2024 г.

В „България днес“ на 11 юни продължаваме с отзвука от проведените на 9 юни избори за българско народно събрание и за европейски парламент. Говорим за това с наши сънародници в чужбина, а анализ на вота зад граница прави Първан Симеонов – изпълнителен..

публикувано на 11.06.24 в 19:00