Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Летище "София" не е засегнато от глобалния IT срив, но има отменени и забавени полети

Снимка: БТА

Летище "София" не е засегнато от глобалния IT срив, който възпрепятства компании от цял свят, съобщиха за БТА от пресцентъра на столичния аеропорт. 

От там уточниха, че дори да има отменени или закъснели полети, те ще бъдат заради други засегнати летища или авиокомпании.  Компания "Райънеър" предупреди за смущения в трафика в петък заради глобалния ИТ срив, на 19 юли полетът Берлин – София бе отменен. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Отново ни очаква слънце, но по планините ще превали и прегърми

В четвъртък , 5 септември, в страната ни отново ще бъде предимно слънчево. В следобедните и вечерните часове ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и главно в планинските райони ще превали и прегърми. Ще духа слаб вятър от..

публикувано на 04.09.24 в 19:55

България днес - 4 септември 2024 г.

На вниманието на българите във Париж, но не само – Фестивал на българското кино предстои във френската столица, а тази година и публиката в София може да се включи в събитието, като гласува за предпочитаната късометражна филмова история...

публикувано на 04.09.24 в 19:00

За 5 дни Стара Загора става столица на бирата

Незабравими изживявания със свежо пиво, специално разработени бирени алкохолни и безалкохолни коктейли, любими български и чужди хип-хоп и рок хитове и български фолклор, както и различни вкусни мезета обещава Общината в Стара Загора за поредния..

публикувано на 04.09.24 в 07:15