Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Поредната група българи се завърна от Ливан

Снимка: БТА

Още една група български граждани се прибра в родината рано тази сутрин от Ливан. Това е станало със съдействието на външното министерство, посолството на България в Бейрут и канадските ни партньори, съобщиха от МВнР.

Още български граждани се завърнаха от Ливан

С помощта на Канада и в координация между Ситуационния център на министерството, българското посолство и партньорски служби вчера у нас пристигна първата група българи, изведени от Ливан.

Ситуационният център в МВнР продължава да търси възможности за безопасното завръщане в България на други потърсили съдействие наши сънародници и членовете на техните семейства, пише още в съобщението.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Росица Матева

Парламентарна партия с двама председатели засипва ЦИК с жалби в навечерието на изборите

В Централната избирателна комисия постъпват много повече жалби в сравнение с предходни избори от представляващи парламентарно представена партия с двама председатели, каза пред БНР говорителят на институцията Росица Матева. Двете крила на формацията..

публикувано на 06.10.24 в 11:16

Още български граждани се завърнаха от Ливан

Първата група български граждани, изведени от Ливан със съдействието на Канада, се прибра у нас през тази нощ, информираха от външното ни министерство. Това е станало в тясна координация между Ситуационния център на МВнР, посолството ни в Бейрут и..

публикувано на 05.10.24 в 08:34
Димитър Главчев

Димитър Главчев: Има потенциална опасност от мигрантска вълна

Потенциално има опасност от мигрантска вълна, заяви на брифинг служебният премиер Димитър Главчев след заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност, на което беше осъдена заплахата за страната ни от рязкото влошаване на средата за..

публикувано на 04.10.24 в 16:19