Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Георги Филипов - спортен журналист с позиция:

За Черната книга и прочутата зала "Армеец" Бургас

Снимка: Архив

„Спортна среща“ - предаване за спорта като философия и начин на живот, което предоставя на вниманието на слушателите интересни коментари и мнения за най-значимите спортни събития от изминалата седмица.


В предаването от 9 януари може да чуете:

Коментари за:
Скандал в парламента: депутати със зелен сертификат, но против зеления сертификат.

Небивалата ярост на бившите управляващи. Критики, подхлъзвания и „приятелският огън" на медиите.

Предстои Доналд Тръмп да пусне своята социална медия.

Наградите на сайта Viasport – първо място за Йосиф Миладинов.

Класацията „Спортист на годината“.

„Лудогорец“ с нов треньор – Анте Шимунджа.

13-о място за най-добрия ни биатлонист Владимир Илиев.

„Скандалът „Джокович“

Футбол: Българският вратар Димитър Митов и подвизите му за „Кеймбридж Юнайтед“ срещу Нюкасъл.

Събеседници: Никола Ибришимов с анализ за случаят“Джокович“. И за супер интересните състезания на Световната купа по ски.

„Американски хроники“ с Иво Иванов.

Грег Попович, който е на път да стане човекът с най-много победи  в NBA. И още много факти и интересни имена в американския спорт.

Георги Филипов, спортен журналист с позиция  За „Черната книга“, която показва спортните разхищения в България.

Слушайте "Спортна среща" всяка неделя  от 16 до 18 часа по Радио София.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Кой е с предимство в центъра на София - колите или...?

Казусът с налагането на нова организация на движение и паркиране по столичния булевард "Патриарх Евтимий", Витоша и Фритьоф Нансен предизвика поредица от конфликти, протести и комуникационни нападки между експерти, институции и местна власт. Това е формален повод две организации – "Екипът на София" и "Среда", да организират дебати под..

публикувано на 12.06.24 в 09:58
Атанас Далчев

Честваме 120 години от рождението на Атанас Далчев

Столичната библиотека и Нов български университет канят всички приятели на Атанас Далчев ото творчество и съмишленици на неговите идеи в изкуството да отбележат заедно 120-годишнината от рождението на поета , преводач и литературен критик. Честванията ще се състоят днес от 17:00 ч. в Столична библиотека с откриване на фотодокументална..

публикувано на 12.06.24 в 07:45
Дерматолозите препоръчват да се излагаме на слънце преди 11 и след 16 ч.

В София едва ли ще вали, максималните температури ще са около 31°

Днес също ще бъде предимно слънчево . След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места в Северна България и планините ще превали краткотраен дъжд с гръмотевици. Привечер ще превали и в Югоизточна България. Има условия за локални интензивни валежи и градушки. Вятърът временно ще се ориентира от запад-северозапад и в..

публикувано на 12.06.24 в 07:15

"Форум", 11.06.24: Възход на крайните партии и ниска избирателна активност

Коментатори във "Форум" тази седмица са екологът Данита Заричинова и политическият анализатор и председател на Обединението за честни избори Стоил Цицелков. Заедно с водещата Антония Каменичка, част от темите, които дискутираха бяха: - Европа и изборите - Възход на крайните партии и ниска избирателна активност в редица страни. Девалвира..

публикувано на 11.06.24 в 19:10

Второ издание на младежкия конкурс на НСОРБ на тема "Аз за моята община: зелени идеи – чисти общини"

„Аз за моята община: зелени идеи – чисти общини“ е мотото на второто издание на младежкия конкурс на Националното сдружение на общините в Република България. Целта е младите да подпомогнат усилията на общините за обективно и широко информиране на хората за промените и необходимостта от отговорно отношение към управлението на отпадъците...

публикувано на 11.06.24 в 18:02

Четвърто издание на форума "Наука за бизнес" се провежда в Интер Експо Център

Четвъртото издание на форума "Наука за бизнес“ се провежда в Интер Експо Център. Събитието се организира от Българската академия на науките (БАН) и Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП). Целта е да бъдат  представени добрите практики и успешни примери за партньорство между бизнеса и учените от..

публикувано на 11.06.24 в 17:06

Над 800 млн. лева задължения на болниците през първото тримесечие на 2024 г.

Над 800 млн. лева са общите задължения на държавните и общинските болници през първото тримесечие на 2024 г., става ясно от представени данни от служебния министър на здравеопазването Галя Кондева. Това поставя редица въпроси за финансирането и управлението на болниците у нас. 623 млн. лева достигат дълговете на държавните болници, а на..

публикувано на 11.06.24 в 15:51