Крумовград с четвърта поредна победа във футболното първенство

Крумовград изигра отличен мач на стадиона в столичния квартал "Надежда", като треньорът на тима Станислав Генчев бе подготвил отлично своите играчи за стила на игра на бившия му отбор Локомотив (София). В 11-ата минута Александър Колев беше..

публикувано на 26.02.24 в 08:39

Украйна ни разгроми на футбол-жени в Кърджали ГАЛЕРИЯ

Женският национален отбор на България допусна ужасяващ разгром с 0:4 от Украйна в първи плейофен мач от Лига на нациите.  Реваншът е на 27 февруари в Анталия, а победителят ще получи място в Лига В за следващото издание на надпреварата. Поражението на..

публикувано на 23.02.24 в 18:33

Да подкрепим дамите на България срещу Украйна на "Арена Арда"

Днес на Арена Арда в Кърджали женският национален отбор по футбол на България излиза срещу Украйна. Мачът е първият от двата, които българките трябва да изиграят в опит да се класират в лига Б на Женската лига на нациите.  Досега „лъвиците“ се..

публикувано на 23.02.24 в 13:49

Женският национален отбор по футбол е на подготвителен лагер в Момчилград

Женският национален отбор по футбол е на подготвителен лагер в Момчилград преди предстоящия плейоф срещу Украйна в УЕФА Лига на нациите. Двубоят е на 23 февруари /петък/ от 16.00 часа на „Арена Арда“ в Кърджали.  Кметът на Момчилград Илкнур Кязим посети..

публикувано на 21.02.24 в 09:45
Тунджай Тасим с треньорите си Николай Цанев и Бояна Стефанова

Тунджай Тасим грабна бронзов медал по карате при мъжете

Кърджалийският шампион по карате Тунджай Тасим завоюва бронз при мъжете, въпреки че е все още във възраст юноши, на Международен турнир по карате в Сърбия. В  конкуренция с над 1200 състезатели от седем държави българският отбор се подреди на трето..

публикувано на 20.02.24 в 14:30

Юношите на волейболна Арда сразиха тима на Раковски с 3:0

Мачовете на волейболна Арда вървят в пълна сила във всички гарнитури.  През изминалия уикенд (на 11 февруари) юношите старша възраст, с треньор Павел Митев, разгромиха гостите от Димитровград с 3:0 в мач от Група Г на волейболното първенство. През..

публикувано на 12.02.24 в 17:06

500 млади футболисти от цялата страна мериха сили в "Парадайз уинтър къп"

Над 500 деца от цялата страна участваха в първото издание на футболния турнир „Парадайз уинтър къп“. Той се проведе на стадион „Горубсо“, а организатор беше Футболна академия „Арда 1924-та“. 30 отбора премериха сили на терена и показаха майсторство,..

публикувано на 12.02.24 в 16:45

Футболистите на Арда се завръщат от Турция

След последната проверка за отбора на АРДА от лагера в Турция с казахстанския Тобол, която завърши 3:0 за Тобол, футболният тим от Кърджали се завръща в България. В Турция футболистите на АРДА изиграха три контроли с Раднички Ниш, Висла..

публикувано на 09.02.24 в 11:15

Григор Димитров победи вчера Корда в Марсилия.

Григор Димитров закрива турнира в Марсилия

Вторият поставен в схемата, Григор Димитров ще играе днес срещу французина Артюр Риндеркнеш на четвъртфиналите на АТР 250 турнира по тенис в Марсилия в зала. Ридеркнеш стигна до двубой с българина след победа срещу осмия в схемата чех..

публикувано на 09.02.24 в 09:32

Григор Димитров среща Себастиян Корда в Марсилия

Първият съперник на втория поставен на АТР 250 тенис турнира в Марсилия Григор Димитров ще бъде Себастиан Корда от Съединените щати. Двубоят на хасковлията от осминафиналите ще бъде в четвъртък.  До момента Димитров и Корда са играли веднъж...

публикувано на 07.02.24 в 13:24

Арда привлече полузащитника Борислав Цонев

Полузащитникът Борислав Цонев стана част от ПФК Арда. Ръководството на отбора привлече футболиста и подписа с него договор за следващите две години и половина. Преди месец част от тима беше неговият брат Радослав Цонев..  Юношата на  Пирин Благоевград..

публикувано на 06.02.24 в 08:44
 Борис Тютюков

АРДА подписа официално с Борис Тютюков

Поредният трансфер в АРДА вече е факт. Днес договор за две години и половина подписа родният талант Борис Тютюков. След като премина успешно няколкодневни проби, Тютюков и спортният директор на клуба Ивайло Петков се разбраха играчът да сложи подпис под..

публикувано на 05.02.24 в 16:14

АРДА подписа с играч от Първа лига на Франция

Силните трансфери за АРДА през този зимен прозорец продължават с пълна сила.  Договор за две години и половина подписа централният защитник Феликс Ебоа Ебоа. Камерунецът има френски паспорт и играе на поста централен защитник. Той е юноша на ПСЖ, където..

публикувано на 05.02.24 в 09:15
Кметът на Кирково Шинаси Сюлейман

Над 2 милиона лева ще струва стадиона в село Бенковски

Нови стадиони ще имат общините Джебел и Кирково. Стадионът в Джебел ще бъде основно ремонтиран.  Теренът ще е с естествено тревно покритие, лекоатлетическата писта ще бъде изцяло подменена , козирка ще покрива трибуните пред съблекалните помещения, които..

публикувано на 02.02.24 в 13:56

"Крумовград" спечели с 2:0 срещу иранци

Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев остана изключително доволен след поредния успех на отбора в контролите.  Тимът се наложи над иранския "Гол Гохар" с 2:0, а наставникът похвали своите футболисти.   "Доволен съм, че отново постигаме победа,..

публикувано на 01.02.24 в 08:15

"Арда" с реми срещу сръбския "Раднички" в първата контрола

Арда Кърджали завърши наравно 1:1 срещу сръбския Раднички Ниш в първата си контрола в Турция.  Единственото попадение за възпитаниците на Александър Тунчев реализира Тонислав Йорданов, който беше точен в 35-ата минута.  Нападателят се възползва от..

публикувано на 31.01.24 в 11:28

Националките на България и Украйна ще играят бараж в Кърджали

Националните отбори по футбол /жени/ на България и Украйна ще играят бараж в Кърджали. Мачът е включен в международната програма на Български футболен съюз  и УЕФА.  Дамските отбори ще се срещнат на стадион „Арена Арда“ на 23 февруари 2024 г. от 16.00..

публикувано на 31.01.24 в 10:35

Пореден силен трансфер за ПФК Арда

Официялно защитникът ан Арда Умар Сако бе даден под наем на руския елитен ФК Ростов. Бранителят премина успешно медицинските прегледи, след което двете страни се споразумяха Сако да играе във Ростов до лятото, с опция след това за закупуване. Така Сако..

публикувано на 30.01.24 в 11:22

Ракетата ни Цветелина Георгиева се класира втора на Европейското в Македония

Двете най-силни тенисистки на СК "Юнак" Ардино Цветелина Георгиева и Сиделия Мотлу представиха България като част от националия отбор на Европейското първенство за младежи и девойки до 21 години.  Шампионатът се проведе в столицата на Северна..

публикувано на 30.01.24 в 11:13
Александър Тунчев

Днес е първата контрола на Арда в Турция

ПФК Арда Кърджали ще се изправи срещу Раднички (Ниш) в първата си проверка в Турция, съобщиха от клубното ръководство. Приятелската среща е от 15:00 часа BG/16:00 часа TR на стадион Fanatic Tour Belek Sport Center, Белек, Турция. В интервю пред..

публикувано на 30.01.24 в 08:26