Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Сатиричният театър с покана за Клуба на пороците

"Клуб на пророците" от Николай Гундеров е новата премиера в Сатиричният театър "Алеко Константинов". В моноспектакъла участва Александър Валериев под режисурата на Николай Гундеров. Сценографията е дело на Мартина Варийска, а музикалното оформление – на Мартин Каров. Пиесата е отличена с наградата "Алеко Константинов" на Сатиричния театър за 2022 г.

Даровит артист, но лиричен циник и въодушевяващ неудачник губи желанието си за живот, като запазва чувството си за хумор, защото обратното е по-опасно. След дълги опити да превърне пороците си в добродетели, открива място, в което няма забранителна линия за всякакви удоволствия.

Какво би се случило, ако запазим духа въпреки отсъствието на тялото? А обратното?

Ако и вие станете посетители на този "Клуб на пороците" ще получите меню, в което смехът е с най-много калории, а на мястото на всяка забавна история идва друга.

Стендъп без хранителни добавки и оцветители! Консумирайте с удоволствие и без мярка! Така определя своя текст авторът и режисьор на спектакъла Николай Гундеров.

Предстоящите дати, на които се играе "Клуб на пороците", са 24-ти януари, 3-ти и 22-ри февруари.

Надя Атанасова се срещна с Александър Валериев и Николай Гундеров. От интервюто ще узнаете как да членувате в "Клуба на пороците".

Чуйте повече в звуковия файл.

Снимки – Сатиричен театър

По публикацията работи: Милена Очипалска
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна