Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Футболистите ни завършиха наравно с европейския шампион

Снимка: БФС

Българският национален отбор по футбол постигна престижен резултат - 1:1 като гост на европейския шампион Италия в мач от група С на световните квалификации. За домакините отбеляза Федерико Киеза в 16-ата минута, а в 39-ата Атанас Илиев изравни. За първи път в официален мач футболистите ни не губят от италианците на техен терен. “Това, което направиха нашите момчета, трябва да повдигне самочувствието им. Нямаме известни футболисти, но като колектив можем да се противопоставим на всеки”, коментира след мача селекционерът Ясен Петров.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Белоградчишките скали в Северозападна България

До четвъртък ще е слънчево и горещо

Във вторник , 18 юни, в България времто ще е слънчево и горещо. След обяд над планините и Североизточните части от страната ще се заоблачи и на места ще превали. Минималните температури ще са между 16 и 20°, в София 16°. Максималните ще са от 31 до..

публикувано на 17.06.24 в 19:30

България днес - 17 юни 2024 г.

В „България днес“ на 17 юни говорим за политическата картина в страната ни през призмата на политическата психология, запознаваме ви с френскоезичните програми на Стопанския факултет на Софийския университет, разказваме и за смисъла и..

публикувано на 17.06.24 в 19:00

Вече 30 години обучение на френски език предлага Стопанският факултет на СУ "Св. Климент Охридски"

Дарителството и визионерството по отношение прогреса на родната наука и просвета е белязало развитието на висшето образование в България. Благодарение на предприемаческия дух и родолюбието, което пази у себе си през десетилетията в странство, Евлоги..

публикувано на 17.06.24 в 11:50