Стартира второто издание на стажантска програма за млади таланти „All you can eat“. Тя ще развива практически умения и ще допълва академичните знания на студенти, специализиращи в областта на рекламата, комуникациите, дизайна, връзките с обществеността, маркетинга, дигиталния бизнес и медиите, организирането на събития, търговския маркетинг, промоциите и финансите.
„Първият випуск ни показа колко много са огладнели студентите за практически знания. Вярваме, че трябва да се инвестира в образованието и искаме All You Can Eat да се превърне в пресечна точка на образованието и практиката. По този начин даваме силен старт на младежите в България за кариерно развитие и ориентиране в бизнес средата“, казват организаторите.
Стажантската програма е разделена на няколко модула, в които се редуват лекции, уъркшопове, работа по реални проекти, специален проект на випуска, работа с модели на творческо мислене и практика със серия от брейнсторминг техники.
За първия випуск е имало огромен интерес – кандидатствали са около 300 души. От тях са подбрани само 7 гладни за знания студенти, които се впуснали в предизвикателствата на менторите си. Днес четирима от тях вече са на добри работни позиции.
Стажът на един випуск в програмата продължава 6 месеца, с гъвкава заетост между 25 и 35 часа седмично.
Повече за стажантските възможности, които предоставя програмата може да чуете от разговора с Емилия Стефанова, организатор и директор в „All Channels“ и Севдалина Андреева, която е участник в първото издание и успешно е намерила работна позиция.
„Това, което остава“ на Димитрис Георгиев тръгва с гала премиера: "Вдъхнови ме нещо много трагично. В съзнанието ми остана конкретната песен, която вървеше по времето на катастрофата, в която загина баща ми, аз също бях там. В началото това бе първа сцена, проследяваме последствията от един трагичен инцидент. Беше неизбежно да надградим сценария, той..
Вкус: наука за храненето – събитие от Ratio. Какво означава „вкус“? Как го възприемаме, как се променя и какво влияние има той върху начина, по който се храним? Гост – Наско Стаменов, учител в НПГМ, част от "Корпус за бързо гърмене": "Когато човек види, че нещо се случва, нормално е да се запита защо се случва така. Имаме невронна връзка,..
Какво е фасилитиране и как да го правим успешно. На тази тема ще говори Давид Бийота - създател на метода на компаса. За всички, които се интересуват от динамиката в група и искат да водят, обучават и управляват групи от хора. Албена Попова, Сашка Витанова и Северина Митева ни говорят за фасилитирането: "Думата не намери подходящ еквивалент на..
Биляна Савова извървява дълъг път между план “2В” и план “Да бъда”. “Много интересно как изобщо се появи в живота ми цялата тази концепция за план “Да бъда””, разказва тя и се връща към датата 30 май, когато се отбелязва Денят на хората, които живеят с диагнозата “Множествена склероза”. “Идеята е първо да погледнеш към себе си и да си дадеш сметка..
Свободното къмпингуване в България и Европа от години е тема сред любителите на почивка с кемпер, каравана или палатка. Особен интерес буди темата, след като през януари в Гърция приеха нови правила за свободно къмпингуване. От години то е законово ограничено в южната ни съседка, въпреки че много гърци, българи, румънци и хора от цяла..
Образование, медийна грамотност, четене - каква е връзката между тях разказва в ефира на “Радиокафе” Искра Джанабетска от “Книговище” . Първо обаче фокусът на разговора попадна върху днешната дата - 9 май. “Да не гледаме на Европа само като на комфорт. Аз изпитвам голямо удоволствие от това да разбираш и да разсъждаваш и смятам, че когато..
Това лято педстои шестото издание на Sofia Summer Fest. Ради Георгиев и Борко Чучков гостуваха в предаването “Добър вечер, София“ , за да разкажат за предстоящото шесто изданиe на Sofia Summer Fest, което започва на 4 юли 2025 година, с двудневен музикален маратон. То ще бъде открито отново от певеца Васил Найденов, а на втория ден от..