Eмисия новини
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Fun Lovin' Criminals се завръщат в София

| обновено на 21.10.24 в 08:57

Легендарната американска група Fun Lovin' Criminals ще изнесе клубен концерт в София на 22 октомври, като сцената на събитието ще бъде популярният столичен клуб City Stage. След дълго отсъствие от българската сцена, бандата от Ню Йорк, известна със своята уникална комбинация от хип-хоп, рокендрол, блус, джаз и латино соул, се завръща по покана на Fest Team.

Феновете ще имат възможността да се насладят на добре познатите хитове на Fun Lovin' Criminals, които завладяха музикалната сцена през годините, но и на нови изпълнения от последното им EP – The Capistrano Sessions. Този концерт обещава да бъде истинско музикално преживяване, изпълнено с енергията и харизмата, които са запазената марка на групата.

Концертът на Fun Lovin' Criminals е едно от най-очакваните музикални есенни събития в София и предлага на публиката възможността да се потопи в разнообразния музикален стил на бандата.

Чуйте коментара  в звуковия файл. 


По публикацията работи: Зоя Димитрова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!  
Акцентите от деня са и в нашата Фейсбук страница. Последвайте ни. За да проследявате всичко най-важно в сферата на културата, присъединете се към групата БНР Култура.
ВИЖТЕ ОЩЕ

За трета година Urban Wine Fest

За трета година екипът на Българската асоциация на винените професионалисти организира най-мащабната и значима проява, посветена на каузата, а именно 4 градски винени фестивала, наречени Urban Wine Fest в 4 големи града на страната. Този уикенд фестивалът ще се проведе в Пловдив и съвпада с официалния ден, посветен на българското вино – 26..

публикувано на 21.10.24 в 09:59

Истории на непридружени деца, или как фондация помага за успешната интеграция на деца бежанци?

Темата на днешното рубрика "Епизоди от живота" на предаването "Нашият ден" се фокусира върху децата, а специален гост беше Кристин Гологанова, социален работник и управител на фондация "Рийчаут.БГ". Тя разказа няколко затрогващи истории за непридружени деца, с които организацията е работила през годините. Една от първите истории, които..

обновено на 21.10.24 в 09:47

Искаме ли Христос в живота си?

Като избягваме да се взираме в злото на този свят, рядко си задаваме въпроса за неговата причина. Случили ни се нещо неприятно, достигне ли ни нещастие, сме склонни да припишем вината на хората, които са около нас, но трудно я търсим в себе си. Вгледаме ли се в своите постъпки ще разберем, че и на нас ни се случва нерядко да грешим. Понякога..

публикувано на 20.10.24 в 10:05

Възрастните хора и дигиталните медии и обучение

По-уязвими ли са поколенията, израснали преди интернет, към фалшиви новини, пропаганда, конспиративни теории и здравна дезинформация?  Конференцията "Информацията има значение: Практики за повишаване на дигиталната и медийна грамотност на възрастните", организирана от фондация "Глобални библиотеки" - България , беше посветена на..

публикувано на 19.10.24 в 16:54

Религията и религиозните войни

Религията е универсален и всеобхватен факт. Няма период в историческото развитие, когато човекът да не е бил религиозен. Науката не познава съвременна или древна нерелигиозна култура. Предвид всеобщността на религията несъмнено причината за нейното пораждане трябва да бъде обща за цялото човечество. Когато нещо е всеобщо и универсално, то..

публикувано на 19.10.24 в 12:35